Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η περιοχή Κάβος στη Κέρκυρα γίνεται... πρώτη είδηση για τους... λάθος λόγους στα διεθνή ειδησεογραφικά μ...







Δεν είναι η πρώτη φορά που η περιοχή Κάβος στη Κέρκυρα γίνεται... πρώτη είδηση για τους... λάθος λόγους στα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης.




Εικόνες ντροπής κάνουν το γύρο του κόσμου με δεκάδες Βρετανούς τουρίστες, μεθυσμένους, λιπόθυμους εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που έχουν καταναλώσει, να βρίσκονται πεσμένοι στα πεζοδρομία, σε σκάλες, σε τουαλέτες, σε βεράντες ενοικιαζόμενων δωματίων και όπου άλλου βάζει η φαντασία σας, όταν ξεμένουν από δυνάμεις.

Πριν καλά καλά πέσει το σκοτάδι οι δρόμοι γεμίζουν από ξέφρενους εικοσάρηδες που κρατούν μπουκάλια μπύρας και άλλων «σκληρών» ποτών.

lagasnas parti 2
 Μεθυσμένοι, ημίγυμνοι ή ακόμη και γυμνοί, φωτογραφίζονται σε άσεμνες πόζες, φωνάζουν, τραγουδούν, επιδίδονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις που ενδεχομενως δε θα θυμούνται καν λόγω του αλκοόλ όταν ξημερώσει, αλλά και «πιάνονται» στα χεριά για ασήμαντη αφορμή.

 
club3
Η σελίδα στο facebook, «Turns out Kavos was ready for you», περιέχει φωτογραφίες μεθυσμένων Βρετανών, οι οποίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και «μοιράζονται» σε 23.000 χρήστες από τους οποίους ζητείται να παρέχουν με τη σειρά τους και τις δικές τους φωτογραφίες.


13315699 608675712646954 9037527135958713444 n


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.