Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ιούλιος 15, 2017. 23:17 Πορεία «Αλληλεγγύη για τη Δημοκρατία» με αφορμή την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, πρ...







Ιούλιος 15, 2017. 23:17

Πορεία «Αλληλεγγύη για τη Δημοκρατία» με αφορμή την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία ‘Ζαχίρ Παγιαζίτι» στην Πρίστινα- του Κοσσυφοπεδίου.







Η πορεία προσέλκυσε αρκετό κόσμο, που πήγε να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το αποτυχημένο πραξικόπημα που οργανώθηκε πριν από έναν χρόνο, όπως σημειώνει η κοσοβάρικη ‘Inteksonline’.


Ένας από τους διοργανωτές της πορείας στην ομιλία του προς τους συμμετέχοντες δήλωσε ότι η παρουσία τους θα ‘κάνει σταθερή’ τη δημοκρατία.


«Συγκεντρωθήκαμε εδώ αλληλέγγυοι της δημοκρατίας, θέλουμε η φωνή του κόσμου να ακούγεται πάνω από τα τανκς. Είναι 15 Ιουλίου, ένα παράδειγμα για τον άνθρωπο».


Οι τουρκικές αρχές- σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα- κατηγορούν τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ότι βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα, προκειμένου να εξαλειφθεί ο Ερντογάν.


(periskopi.com)

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.