Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ... ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΙΝΟΥΚ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

Tέσσερις σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν με ελικόπτερο Σινούκ από την Κω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη. ...






Tέσσερις σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν με ελικόπτερο Σινούκ από την Κω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη.




Όπως είπε στην εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη στον Realfm 97,8, ο Διοικητής Νοσοκομείου Κω Νεκτάριος Γεωργαντής, ένας τραυματίας έχει ακρωτηριαστεί και στα δύο του πόδια, ενώ ένας άλλος έχει χάσει το μάτι του. Τόνισε επίσης ότι συνολικά στο νοσοκομείο της Κω έχουν προσέλθει 100 άτομα. Από αυτούς οι 78 ήταν ελαφρά τραυματίες, ενώ οι υπόλοιποι χρειάστηκαν να παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr οι τραυματίες είναι ένας 22χρονος Νορβηγός που έχει ακρωτηριαστεί στο ένα πόδι ενώ το άλλο φέρει κάταγμα. Ένας 25χρονος επίσης Νορβηγός που παρουσιάζει υπαραχνοειδή αιμορραγία από κάταγμα κρανίου, είναι διασωληνωμένος. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και μια 25χρονη Ελληνίδα με κατάγματα και στα πόδια καθώς και ένας 37χρονος με κάταγμα του οφθαλμικού κόγχους.

«Αυτή την ώρα ο τραυματίας με τον ακρωτηριασμό έχει εισαχθεί στο χειρουργείο όπου και πραγματοποιείται επέμβαση ενώ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκε ο διασωληνωμένος. Αυτά τα δύο περιστατικά είναι και τα σοβαρότερα και είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα», επεσήμανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.

Παράλληλα, άλλοι τρεις σοβαρά τραυματίες- μια Νορβηγίδα, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος υπήκοος- διακομίζονται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη τρεις, σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση, θα μεταφερθούν στην Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.