Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...!!! ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ Η ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Η χολιγουντιανή σταρ απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας - Η ίδια απέφυγε να κάνει κάποια ανάρτηση από την Σίφνο αλλά μία επίσκεψ...






Η χολιγουντιανή σταρ απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας - Η ίδια απέφυγε να κάνει κάποια ανάρτηση από την Σίφνο αλλά μία επίσκεψη της σε γνωστό εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό «πρόδωσε» την άφιξή της στο νησί

Στην Σίφνο βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον - σύμφωνα με πληροφορίες από το προηγούμενο Σάββατο- και παρά τη διακριτική στάση που κράτησε, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.







Οι ιδιοκτήτες γνωστού fish bar στον Πλατύ Γιαλό, έμειναν έκπληκτοι όταν η χολιγουντινή σταρ εμφανίστηκε μπροστά τους το βράδυ της Πέμπτης. Η Scarlett είχε ένα δείπνο στο εστιατόριο και απόλαυσε τα πιάτα του μενού που επιμελείται ο σεφ Γιώργος Σαμοϊλης. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της. Όταν της ζήτησαν λοιπόν, μία αναμνηστική φωτογραφία, η Scarlett Johanson δεν τους χάλασε το χατήρι και πόζαρε μαζί τους.



Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η ηθοποιός φορούσε ένα αέρινο λευκό φόρεμα, ήταν ελαφριά μακιγιαρισμένη και είχε πιάσει τα μαλλιά της πίσω. Παρά την απλότητα της, δεν έχασε καθόλου από τη λάμψη της.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media του εστιατορίου και οι ιδιοκτήτες δηλώνουν «γοητευμένοι» μαζί της.

«Γοητευμένοι από τη Scarlett Johansson. Ήταν τιμή μας και χαρά μας που είχε ένα δείπνο μαζί μας», ήταν τα λόγια των ανθρώπων του εστιατορίου που συνόδευσαν τη φωτογραφία της ηθοποιού.

Αυτή είναι και η μοναδική φωτογραφία της Γιόχανσον από τη Σίφνο. Η ηθοποιός - τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media από το νησί, για ευνόητους λόγους. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στη Σίφνο, αν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ ή αν θα ταξιδέψει και σε άλλα ελληνικά νησιά.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η είδηση ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον βρίσκεται στην Ελλάδα, θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Πριν από λίγους μήνες, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών είχε πει χαρακτηριστικά: «Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

H απάντηση είχε έρθει μερικές ημέρες αργότερα από την ίδια τη χολιγουντιανή σταρ, όταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τη συνάντησε στο Παρίσι με αφορμή την πρεμιέρα ταινίας της. Η Σκάρλετ κολακευμένη, δέχτηκε με θέρμη τη φιλοφρόνηση και είπε πως είναι τιμή της που αναφέρθηκε το όνομά της στην ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.