Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΡΑΚΙΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Ένας ένοπλος, Ιρακινός στην καταγωγή, άνοιξε πυρ μέσα σε ντισκοτέκ στην Κωνσταντία της Γερμανίας και στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστ...






Ένας ένοπλος, Ιρακινός στην καταγωγή, άνοιξε πυρ μέσα σε ντισκοτέκ στην Κωνσταντία της Γερμανίας και στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος.




Ο δράστης, ηλικίας 34 ετών, σκότωσε αρχικά έναν θαμώνα και τραυμάτισε άλλους τρεις, ανοίγοντας πυρ μέσα στη ντισκοτέκ, γύρω στις 5.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Στη συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, έξω από τη ντισκοτέκ, προτού τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ο ίδιος από τα πυρά των ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας.

Ο ένοπλος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η ζωή του αστυνομικού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ωστόσο η γερμανική Αστυνομία αποκλείει την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της στον τηλεοπτικό σταθμό N-TV, ο ένοπλος ήταν ιρακινής καταγωγής και δεν είχε αιτηθεί ασύλου.

Την Παρασκευή ένας άνδρας που είχε αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους έξι σε επίθεση με μαχαίρι σε σουπερμάρκετ στο Αμβούργο. Εκείνος αν και ήταν τζιχαντιστής όπως επισήμως ανακοινώθηκε, οι γερμανικές Αρχές αποφάνθηκαν ότι ήταν και ψυχοπαθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.