Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ...!!! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ...!!

Ο Νεκτάριος Μαλλάς μιλάει για την περιπέτειά του στον Βόλο. Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Λίγο έλειψε να συλλάβουν τον φιναλίστ του «T...






Ο Νεκτάριος Μαλλάς μιλάει για την περιπέτειά του στον Βόλο. Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Λίγο έλειψε να συλλάβουν τον φιναλίστ του «The Voice 2» Νεκτάριο Μαλλά, επειδή τραγουδούσε στην παραλία του Βόλου. ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ....




Ωστόσο, εκείνος, όπως δηλώνει θα παραμείνει στην περιοχή μέχρι το τέλος του μήνα κι ας τον πάνε και... μέσα! Τον τυφλό τραγουδιστή, που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις φτάνοντας ως τον τελικό του talent show το 2015 (παιζόταν στον ΑΝΤ1 τότε), πλησίασαν άνδρες του Λιμεναρχείου και του ζήτησαν να απομακρυνθεί από την παραλία του Βόλου, έπειτα από καταγγελία που δέχτηκαν από καταστηματάρχη της περιοχής.

Μάλιστα, τον προειδοποίησαν ότι, αν δεν απομακρυνθεί, θα του περάσουν χειροπέδες. «Κάποιο μαγαζί έκανε καταγγελία για την “εγκληματική πράξη” που διαπράττω, παίζοντας μουσική και προωθώντας τη δουλειά μου στον Βόλο, και με ανάγκασαν να φύγω από το σημείο όπου βρισκόμουν» ανέφερε ο τραγουδιστής σε βίντεο που ανάρτησε στα social media.

Η «Espresso», με αφορμή το γεγονός, επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη, ο οποίος με αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής έχει επιλέξει αυτή τη δουλειά για να βιοπορίζεται.
«Το κάνω από επιλογή»

«Δεν είμαι επαίτης επειδή τραγουδάω στον δρόμο. Το κάνω από επιλογή. Θα παραμείνω στον Βόλο και θα τραγουδάω μπροστά στο κεντρικό άγαλμα μέχρι το τέλος του μήνα, γιατί ο κόσμος της περιοχής με έχει αγκαλιάσει» μας είπε, αποφασισμένος για όλα.




«Αυτός ο κόσμος έχει αγοράσει το νέο μου CD “Ακου, ζωή”, το οποίο περιέχει 12 νέα τραγούδια. Αυτό το CD το κυκλοφόρησα μόνος μου, με τα χρήματα που βγάζω από το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζω ως καλλιτέχνης του δρόμου» συμπλήρωσε και μας ενημέρωσε για την περιοδεία του.

«Ξεκίνησα από τα Καμένα Βούρλα, τον Βόλο, και θα συνεχίσω στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη, στην Καβάλα. Η περιοδεία μου δεν σταματά. Δεν θα πτοηθώ από το περιστατικό του Βόλου - το θεωρώ μεμονωμένο. Αν μου έλεγε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ότι τον ενοχλώ, θα έφευγα, δεν χρειαζόταν το Λιμεναρχείο» υπογράμμισε. «Το “Voice” αυτό το καλό μού έκανε: Με έμαθε ο κόσμος και έρχεται να με δει και στο Μοναστηράκι όπου τραγουδάω» ανέφερε, ενώ σχολίασε και τα σόου ταλέντων, που γνώρισε από πρώτο χέρι.

«Δίνουν υποσχέσεις δημόσια σε νέους καλλιτέχνες που δεν τις κρατούν. Δεν το λέω ως παράπονο για μένα, αλλά για τη νέα γενιά» δήλωσε δηκτικά. https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.