Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΛΑ!!! ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ Π@ΥΡΟΓΡΙΕΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ - ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΟΙ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΗΔΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Αγκυροβολημένο έξω από το Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά είναι από τις πρωινές ώρες το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest, που μεταφέρει τους 700...







Αγκυροβολημένο έξω από το Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά είναι από τις πρωινές ώρες το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest, που μεταφέρει τους 700 swingers για τις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων.

Aπό νωρίς το πρωί πλοιάρια του κρουαζιερόπλοιου μεταφέρουν τους «τολμηρούς» ταξιδιώτες από το πλωτό παλάτι στην προβλήτα του λιμανιού.













Οι swingers θα περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη και το κέντρο των Χανιών, ενώ έχουν επιστρατευτεί και ξεναγοί για να πάνε όσους επιθυμούν στα αξιοθέατα της πόλης.




Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν και δημοφιλή ονόματα του διεθνούς jet set, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται το ποιοι είναι, καθώς η επιβίβασή τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Το πολυτελές πλοίο θα αναχωρήσει από τα Χανιά το πρωί της Τετάρτης με προορισμό την Αθήνα, όπου και θα ολοκληρωθεί η κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.