Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Η τουρκική εφημερίδα Turkıye σε συνωμοσιολογικό της δημοσίευμα την Τετάρτη (τα συνωμοσιολογικά εξιτάρουν το απλοϊκό τουρκικό κοινό)...







Η τουρκική εφημερίδα Turkıye σε συνωμοσιολογικό της δημοσίευμα την Τετάρτη (τα συνωμοσιολογικά εξιτάρουν το απλοϊκό τουρκικό κοινό), ισχυρίζεται ότι μέλη της υποτιθέμενης τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, της FETOόπως την έχει βαφτίσει το τουρκικό κράτος, έχουν καταφύγει σε δυτικές χώρες και συνεργάζονται με τις μυστικές τους υπηρεσίες κατά της Τουρκίας.




Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα ανυπόστατα -ως συνήθως- αναφέρει ότι «μέλη της FETO» συνεργάζονται και με τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Όπως γράφει ο Τούρκος δημοσιογράφος Ουνσάλ Εργκέλ, «τα μέλη της FETO (…) μπήκαν στην υπηρεσία των χωρών στις οποίες διέφυγαν (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα). Εργάζονται στις υπηρεσίες πληροφοριών των χωρών αυτών και ετοιμάζουν μαγνητοφωνημένες καταγραφές για να κατηγορήσουν τη ΜΙΤ και την Τουρκία».

Το εν λόγω δημοσίευμα το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για συνωμοσιολογικό ανάγνωσμα. Ωστόσο, ας μην αποκλείσουμε την πιθανότητα κάτι να φοβάται το καθεστώς Ερντογάν, κάτι που να σχετίζεται με «μαγνητοφωνημένες καταγραφές», οπότε διαρρέουν ότι δήθεν μέλη της FETO συνωμοτούν με ξένες μυστικές υπηρεσίες για να το «προλάβουν».

Το τουρκικό καθεστώς στην προσπάθειά του να επιβιώσει με ανορθόδοξες και προβοκατόρικες μεθόδους, που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τα τυραννικά καθεστώτα, έχει καταστεί εντελώς προβλέψιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.