Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! Ο ΖΑΕΦ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»...!!!

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων συναντήθηκε την Τρίτη με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, η οποία πραγματοποίησε επίσκε...






Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων συναντήθηκε την Τρίτη με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο κρατίδιο.




Ο Ζόραν Ζάεφ, που υποτίθεται ότι σκοπεύει να αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για την ονομασία του κρατιδίου του, απηύθυνε έκκληση στην υπουργό Μπίσοπ να εξετάσει η αυστραλιανή κυβέρνηση, για μία ακόμα φορά, τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ζήτησε από την Αυστραλία να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Αυτές οι πονηριές φυσικά και δεν περνάνε απαρατήρητες από την Αθήνα, αλλά ούτε και από τα λόμπι της ελληνικής διασποράς στην Αυστραλία.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι Σκοπιανοί υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους. Θεωρούν ότι είναι αναγκαίοι στο ΝΑΤΟ και «παραβλέπουν» ότι συνορεύουν με Αλβανία, Ελλάδα και Βουλγαρία που είναι ήδη μέλη του ΝΑΤΟ, με την Ελλάδα να είναι η μόνη πραγματική ΝΑΤΟϊκή χώρα, διότι είναι η μόνη που έχει πραγματικό στρατό που έχει κοστίσει δεκάδες δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογουμένους.

Το ΝΑΤΟ, ας το έχουν αυτό υπόψιν τους τα Σκόπια, δεν θα ασχοληθεί και πολύ. Με ένα διαμελισμό του κρατιδίου πάλι ΝΑΤΟ θα είναι. Εάν οι Σκοπιανοί για κάποιο λόγο πρέπει να «υπάρχουν», αυτό θα είναι εφικτό μόνο με τους όρους της Ελλάδας. Όχι ενός ανύπαρκτου έθνους που καπηλεύεται ιστορία και σύμβολα άλλων για να αποκτήσει ταυτότητα.  tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.