Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΚΑ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ!

Κατάφεραν να γλιτώσουν από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και το γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο: οι πολίτες στη Ράκκα της Συ...








Κατάφεραν να γλιτώσουν από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και το γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο: οι πολίτες στη Ράκκα της Συρία έβαλαν φωτιά στο παρελθόν...ξορκίζοντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Οι γυναίκες έβγαλαν την μπούρκα, που ήταν υποχρεωμένες να φορούν όσο ήταν υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, και την έκαψαν ενώ οι άνδρες πήραν το ξυραφάκι για να απαλλαγούν από το μούσι.








"Πήγα στον κουρέα και του είπα: Ξύρισέ το όλο...", είπε ένας από τους άνδρες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Mirror", όταν οι αμερικανικές δυνάμεις κατέστρεψαν τους τελευταίους θύλακες που είχε υπό τον έλεγχό του το Ισλαμικό Κράτος στη Ράκα της Συρίας, γυναίκες και άνδρες-κάτοικοι της Ράκα γιόρτασαν την απελευθέρωσή τους. Οι εικόνες με τις γυναίκες να αγκαλιάζονται έκαναν το γύρο του κόσμου.



Οι γυναίκες πέταξαν την μπούρκα και οι άνδρες ξυρίστηκαν δείχνοντας με το τρόπο αυτό ότι γλίτωσαν από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Ισλαμικό Κράτος είχε επιβάλει αυστηρό "dress code" στις γυναίκες, πολίτες της Ράκκα.



Από την πλευρά τους, οι άνδρες έπρεπε να αφήνουν μούσι...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.