Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ

Δεν είναι μόνο ένας από τους γόηδες του Χόλιγουντ. Δεν είναι απλά super ήρωας. Είναι λάτρης της Ελλάδας. Ο Χιου Τζάκμαν λατρεύει τη χ...





Δεν είναι μόνο ένας από τους γόηδες του Χόλιγουντ. Δεν είναι απλά super ήρωας. Είναι λάτρης της Ελλάδας. Ο Χιου Τζάκμαν λατρεύει τη χώρα μας (έχει δηλώσει πως έχει ελληνικές ρίζες) και με κάθε ευκαιρία το δείχνει στους χιλιάδες θαυμαστές του.



Ο Αυστραλός σταρ περνά μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με τους χιλιάδες followers του ένα ηλιοβασίλεμα. Και φυσικά να το συνοδεύσει με έναν αποχαιρετισμό. «Σε ευχαριστώ και αντίο Ελλάδα» έγραψε όταν ανέβασε τη φωτογραφία.

Και φυσικά τα σχόλια έπεσαν… βροχή. Όχι μόνο από Έλληνες θαυμαστές που θα ήθελαν να τον συναντήσουν σε κάποιο νησί. Αλλά από θαυμαστές του σε κάθε γωνιά του κόσμου, που τον παρακαλούν να επισκεφτεί και τον δικό τους τόπο. Από την Τουρκία και το Ιράν έως τη Σουηδία και τη Βαρκελώνη!

Δεν ήταν η πρώτη φορά τις τελευταίες δυο μέρες που ο Χιου Τζάκμαν μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές του στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί η selfie και το… yassou και μετά η επίσκεψή του στο αρχαίο θέατρο στη Δήλο, από το οποίο μαγεύτηκε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.