Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΒΟΣΚΕΙ;;; ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η Μαρία Βοσκοπούλου «πατά» στα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο μουσικό θέατρο. Η κόρη του Τόλη Βοσ...






Η Μαρία Βοσκοπούλου «πατά» στα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο μουσικό θέατρο. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου κάνει εδώ και έναν χρόνο μαθήματα φωνητικής στο τμήμα μουσικού θεάτρου της σχολής Modern Music Arts, με δασκάλα την ανερχόμενη τραγουδίστρια Chryssanthemis! Θέλετε και το καλύτερο; Η γλυκύτατη Μαρία πήρε μέρος στο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού της δασκάλας της, με τίτλο «Ταξίδι στο όνειρο», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η Chryssanthemis τής έκανε πρόταση να συμμετάσχει, αφού ξέρει πως το όνειρο της μαθήτριάς της είναι να ασχοληθεί με το μιούζικαλ. Και γιατί όχι, άλλωστε; Ο μπαμπάς της Τόλης Βοσκόπουλος είχε παίξει σε πολλά μιούζικαλ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ και η μητέρα της Αντζελα Γκερέκου έχει τραγουδήσει στη μουσική παράσταση «Ηρθες σαν όνειρο», στην οποία συμπρωταγωνίστησε πριν από αρκετά χρόνια με τον σύζυγό της σε θέατρο της Αθήνας.





Στο κλιπ η Μαρία υποδύεται μια φοιτήτρια μουσικής σχολής που επιτέλους παίρνει το πτυχίο της και το γιορτάζει με τους φίλους της στην παραλία και στο λούνα παρκ. Στο πλευρό της έχει τον αγαπημένο της αλλά και δυο σκυλάκια, τον Ρόκι και τον Πρινς, τα οποία ανήκουν στη Chryssanthemis! Μάλιστα, στο βίντεο εμφανίζονται και άλλοι σπουδαστές του ωδείου, όπου παρακολουθεί μαθήματα και η κόρη του Τόλη. Στο πλευρό της Μαρίας την ημέρα των γυρισμάτων ήταν και η μαμά της, η οποία την παρακολουθούσε με καμάρι, ενώ το νεαρό κορίτσι δεν σταματούσε να αστειεύεται με τους συνεργάτες του.


Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού της Chryssanthemis έχουν γράψει η ίδια η τραγουδίστρια και ο Στέλιος Σόβολος, ενώ τη σκηνοθεσία του κλιπ ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος.


Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, την κομψή Αντζελα Γκερέκου, η νεαρή κοπέλα συγκέντρωσε πάνω της τα φλας των φωτογράφων και μάλιστα δεν αρνήθηκε να ποζάρει όλο χάρη. Φορώντας ασπρόμαυρο κλος φόρεμα και ψηλές πλατφόρμες, η Μαρία δεν σταμάτησε να χαμογελά, ενώ όταν ο «πρίγκιπας της νύχτας», όπως αποκαλούν τον Τόλη, άρχισε το πρόγραμμά του, η μικρή σιγοτραγουδούσε τα κομμάτια του από τη θέση της.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Μίμης Πλέσσας και μίλησε για τον σπουδαίο τραγουδιστή. Ο συνθέτης βρέθηκε στο Κατράκειο με τη σύζυγό του Λουκίλλα, ενώ τη συναυλία παρακολούθησε και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έκανε άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση. Ο Τόλης ερμήνευσε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές, οι οποίοι είχαν κατακλείσει το ανοιχτό θέατρο της Νίκαιας, που ήταν η παλιά γειτονιά του.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.