Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΟΥΡΙ

Παρά την αρχική αισιοδοξία, η ενημέρωση του Άγιαξ το μεσημέρι της Πέμπτης (13/07) «πάγωσε» τους πάντες, αφού έγινε γνωστό πως ο Νουρί υπ...





Παρά την αρχική αισιοδοξία, η ενημέρωση του Άγιαξ το μεσημέρι της Πέμπτης (13/07) «πάγωσε» τους πάντες, αφού έγινε γνωστό πως ο Νουρί υποφέρει από σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Αυτό σημαίνει, προφανώς, πως η καριέρα του ολοκληρώνεται άδοξα, ενώ ο ίδιος αναμένεται να έχει σημαντικές δυσκολίες στη συνέχεια της ζωής του.





Με αφορμή το τραγικό γεγονός, χιλιάδες φίλοι του «Αίαντα» βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (14/07) έξω απ’ το σπίτι του, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Οι φίλαθλοι της ολλανδικής ομάδας φώναξαν συνθήματα, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας και ο αδερφός του.

Ο πρώτος βγήκε στο δρόμο κι ευχαρίστησε, με δάκρυα στα μάτια, τους φιλάθλους για την στήριξη, ενώ την ίδια ώρα ο δεύτερος βρισκόταν στο παράθυρο του σπιτιού τους, κάνοντας προσευχές για τον άτυχο αδερφό του. Πέρα απ’ τους φιλάθλους, στο σπίτι του Νουρί βρέθηκαν κι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.