Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΟΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;

Ένας σομαλικής καταγωγής αστυνομικός στην Μινεσότα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο μια άοπλη γυναίκα από την Αυστραλία, η ...






Ένας σομαλικής καταγωγής αστυνομικός στην Μινεσότα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο μια άοπλη γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία μάλιστα πριν λίγη ώρα είχε τηλεφωνήσει η ίδια στην αστυνομία για να αναφέρει ότι κάποιο άτομο δεχόταν επίθεση κοντά στο σπίτι της.





Ο αστυνομικός, ονόματι Mohamed Noor (Μοχάμεντ Νουρ), είχε δεχθεί επαίνους από την δήμαρχο της Μινεάπολης το 2015 και η ένταξή του τότε, στην αστυνομική δύναμη είχε γίνει δεκτή με πανηγυρισμούς από την σομαλική κοινότητα. Η Μινεάπολη φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες σομαλικές κοινότητες στις ΗΠΑ.


Η 40χρονη Τζάστιν Ντέιμοντ, καθηγήτρια γιόγκα και διαλογισμού, έπεσε νεκρή όταν ο Σομαλός αστυνομικός την πυροβόλησε λίγη ώρα αφότου κάλεσε τις αρχές και είπε ότι κάποιος είχε δεχτεί επίθεση σε ένα δρομάκι κοντά στο σπίτι της, στη Μινεάπολη.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να ανοίξει πυρ. Ας σημειωθεί ότι η γυναίκα φορούσε πιτζάμες (!) και φέρεται να πλησίασε το περιπολικό όταν κατέφθασε για να μιλήσει στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με μία πληροφορία ο αστυνομικός «θεώρησε ότι απειλούνταν» και για αυτό πυροβόλησε την γυναίκα …


Ο Αμερικανός μεγαλοδικηγόρος Robert Bennett, τον οποίον προσέλαβε η οικογένεια του θύματος, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει στα δικαστήρια και άλλες οικογένειες των οποίων οι οικείοι σκοτώθηκαν από τα πυρά αστυνομικών, χαρακτήρισε «γελοίο» αυτόν τον ισχυρισμό.


Η τακτική των ξεπουλημένων media σε τέτοια περιστατικά είναι γνωστή και εμετική. Όταν λευκός αστυνομικός πυροβολεί μαύρο είναι «ρατσισμός» και θυμούνται όλοι τον «ρατσισμό» που «ζει ακόμα» στις ΗΠΑ και ανασύρουν όποια ιστορία θυμηθούν μέχρι και λιντσαρίσματα από την ΚΚΚ 100 χρόνια πριν!

Μετά το περιστατικό με τον θάνατο του Michael Brown, ενός μεγαλόσωμου μαύρου που επιτέθηκε στο λευκό αστυνομικό Darren Wilson και προσπάθησε να κλέψει το όπλο του στο Φέργκιουσον του Μισσούρι, όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του, τα media τον δαιμονοποίησαν ως δολοφόνο, και ακόμα και ο τότε πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τον καταδίκασε τελεσίδικα, αναφερόμενος δε στον Brown είπε με «έντονη συγκίνηση» ότι «αν είχε γιο θα του έμοιαζε». Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τις «άδικες δολοφονίες και το ρατσισμό», γνωστές «προσωπικότητες», κυρίως από τον χώρο του αθλητισμού, άρχισαν και αυτοί τις καταγγελίες και εκδήλωναν την αλληλεγγύη τους στους διαδηλωτές, η όλη ατμόσφαιρα «εξέγερσης» πυροδότησε το κίνημα του Black Lives Matter (BLM), γρήγορα ξέσπασαν εκτεταμένα βίαια επεισόδια με ξυλοδαρμούς, εμπρησμούς, καταστροφές και λεηλασίες καταστημάτων σε πολλές πόλεις. Όλα αυτά εξαιτίας του χρώματος του δέρματος θύτη - θύματος... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.