Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!! ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΓΚΙΛΝΤΙΡΙΜ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ!

Στα κατεχόμενα της Κύπρου πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ θα παραστε...






Στα κατεχόμενα της Κύπρου πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ θα παραστεί στις παράνομες φιέστες του κατοχικού καθεστώτος με τις οποίες πανηγυρίζει την επέτειο της τουρκικής εισβολής της 20ης Ιουλίου 1974.




Ο Γιλντιρίμ θα έχει συναντήσεις με το σύνολο της τουρκοκυπριακής ηγεσίας και, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, θα συζητήσει θέματα συνεργασίας μεταξύ των «δύο χωρών» και πως αυτή η συνεργασία θα προωθηθεί.

Στα κατεχόμενα βρίσκεται ήδη ο Τούρκος ναύαρχος, διοικητής του Ναυτικού, Βεϊσέλ Κιοσελέ που εκπροσωπεί τις τουρκικές ένοπλες κατοχικές δυνάμεις στους εορτασμούς και τις εκδηλώσεις για την εισβολή, ο οποίος συναντήθηκε με την «πρόεδρο» της ψευδοβουλής, Σιμπέλ Σιμπέρ, τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί και τον ψευδοπρωθυπουργό, Χουσείν Οζκιουργκιούν.

Στα κατεχόμενα βρίσκονται επίσης Βουλευτές τουρκόφωνων δημοκρατιών και ξένοι δημοσιογράφοι καθώς και σύνδεσμοι και οργανώσεις μαχητών και «ηρώων» από την Τουρκία για να παραστούν στις ντροπιαστικές για ένα πολιτισμένο έθνος εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.