Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΟΥΚΟΦ» ΤΟΣΚΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ: ΕΔΕ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

Αντιμέτωπος με την διαδικασία της ένορκης διοικητικής εξέτασης για δημόσιες τοποθετήσεις του που αφορούν την στάση της ηγεσίας της ...






Αντιμέτωπος με την διαδικασία της ένορκης διοικητικής εξέτασης για δημόσιες τοποθετήσεις του που αφορούν την στάση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ στο θέμα των Εξαρχείων, βρίσκεται ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών της Αστυνομίας, Βασίλης Ντούμας.




Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη δήλωση του με αφορμή την απαγόρευση της συγκέντρωσης των ένστολων στην πλατεία Εξαρχείων στην οποία ανέφερε:

«Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών, παραδόθηκαν καθαρά τα Εξάρχεια στους μπαχαλάκηδες για να πραγματοποιήσουν πάρτι με μολότοφ κοκτέιλ. Έτσι ο υπουργός προστασίας του πολίτη, γίνεται υπουργός Εξωτερικών και δε μένει να εγκαινιάσουμε πρεσβεία στο νέο κράτος του Εξαρχιστάν».

Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. αποφάσισε ομόφωνα πως:

Καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την ολοκληρωτική προσπάθεια φίμωσης του ελεύθερου, υγιούς και μαχόμενου Συνδικαλιστικού λόγου.

Οι δηλώσεις του Προέδρου εξέφραζαν απολύτως και χωρίς καμία παρέκκλιση την ψηφισμένη θέση του Σωματείου αναφορικά με την απαγορευμένη εκδήλωση των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων αλλά και την εγκληματική ανοχή της πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη απέναντι στα "άβατα" και το "κράτος " των Εξαρχείων.

Εκφράζει την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση στο πρόσωπο του Προέδρου.

Δηλώνει ότι δεν θα διολισθήσει σε κανένα πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης από την άκαιρη, ακραία επίδειξη ισχύος των πολιτικών προϊσταμένων, όταν μάλιστα διακυβεύονται καθημερινά η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων αλλά και η ασφάλεια και εσωτερική ειρήνη των πολιτών.

Συνιστά στον υποκινητή της πειθαρχικής δίωξης, Υπουργό Προστασίας του πολίτη να επικεντρωθεί στα καθήκοντα του και να αντιμετωπίσει επιτέλους το εγνωσμένο ζήτημα του "αβάτου " στην Αττική και να αφήσει ανεμπόδιστα τα Συνδικάτα και τους εκπροσώπους τους να ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, εξυπηρετώντας τα μέλη τους και το κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς τους και Νόμους.

Τα μέλη του σωματείου επισημαίνουν πως, "Τέτοιες ακραίες τακτικές δεν αποτελούν προϊόν πολιτικής ή συνδικαλιστικής απειρίας που τόσο συχνά επικαλείται ο κ. Υπουργός, αλλά μάλλον αποτυπώνουν την ποιότητα της Δημοκρατικής του συνείδησης σε συνδυασμό με μια έκφραση αλαζονικής συμπεριφοράς" και καλούν " σε συμπαράσταση και την Φυσική μας Ηγεσία έχοντας την πεποίθηση ότι αυτή, δεν θα ακολουθήσει διολισθαίνοντας σε επικίνδυνα αντιδημοκρατικά μονοπάτια" .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.