Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ! ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΠΡΙΜΠΟΥΣ ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΕΞΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ!

Ο ομογενής, Ελληνοαμερικανός Ρέινς Πρίμπους, εκ των στενότερων συνεργατών στο πρόσφατο παρελθόν του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμ...





Ο ομογενής, Ελληνοαμερικανός Ρέινς Πρίμπους, εκ των στενότερων συνεργατών στο πρόσφατο παρελθόν του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποπομπή του από τη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, στο CNN, δίνοντας σημαντικές ειδήσεις.





Αρχικά, στα ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος, ο Πρίμπους έδειξε να μην επιθυμεί ιδιαίτερα να τοποθετηθεί ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κλείνοντας οριστικά με τη δήλωση «αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», τον κύκλο της έντονης σχετικής φημολογίας που είχε αναπτυχθεί.

Στα θέματα της αμερικανικής πολιτικής επικαιρότητας, ο Πρίμπους αρχικά δήλωσε ότι έχει μια πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο και σκοπεύει να συνεχίσει, ενώ δήλωσε ότι συζήτησε κατ’ επανάληψη με τον Τραμπ το θέμα της απομάκρυνσής του από τη θέση του προσωπάρχη.

Αυτό που έχει όμως ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι ότι δηλώνει πως ο Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε μαζί του… και για το νέο πρόσωπο που θα πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του προσωπάρχη, με τον Πρίμπους να αποκαλεί «έξοχη επιλογή» τον υπουργό Εσωτερικής Ασφαλείας, στρατηγό των Πεζοναυτών εν αποστρατεία, Τζον Κέλι!

Ο Πρίμπους μάλιστα πρόσθεσε στη συνέντευξη, «ανυπομονώ να εργαστώ μαζί του», δίνοντας την αίσθηση ότι θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο, παρότι σαφώς υποβαθμισμένος και παρότι δήλωσε ότι σχεδιάζει να πάει διακοές!





Υπερασπίστηκε τον Στιβ Μπάνον, τον υπερσυντηρητικό επικεφαλής στρατηγικής, η τύχη του οποίου είναι στα χέρια του Τζον Κέλι. Θα μπορούσε να διασωθεί ακριβώς επειδή είναι ο καινούργιος στόχος του υπερφίαλου επικεφαλής επικοινωνίας και εκπροσώπου, Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος μάλιστα τον σχολίασε με τρόπο ασύλληπτα χυδαίο, που δεν μπορεί καν να αναφερθεί εδώ.

Πιθανόν ο Κέλι να μην επιθυμεί να δώσει και δεύτερη νίκη στο Σκαραμούτσι, ενώ θεωρούμε πιθανό να τον προειδοποιήσει πως αν τολμήσει να μιλήσει με τον γνωστό του τρόπο για τον ίδιον, θα πρέπει να περιμένει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος, με τρόπους που έμαθε ως Πεζοναύτης… που να κουνηθεί μετά ο Άντονι!

Για τα λόγια του Σκαραμούτσι για τον ίδιον, αρνήθηκε να απαντήσει σε οτιδήποτε, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να κυλιστεί στη λάσπη… defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.