Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΤΑΪΣΕ» ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Ο αυτόκλητος αστυνομικός ακινητοποίησε τον Βούλγαρο και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς Ούτε αστυνομικός να ήταν ένας άνδρας που...






Ο αυτόκλητος αστυνομικός ακινητοποίησε τον Βούλγαρο και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς




Ούτε αστυνομικός να ήταν ένας άνδρας που πήγε στο σπίτι της μητέρας του στον Αλμυρό Μαγνησίας για να δει αν είναι καλά και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα Βούλγαρο διαρρήκτη! Ο αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως ο διώκτης του ήταν πιο... γρήγορος.

Ήταν νωρίς το πρωί της τετάρτης, όταν ο άνδρας βρήκε τον 42χρονο αλλοδαπό να κλέβει χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 3.000 από το σπίτι της 61χρονης μητέρας του. Εκείνος σάστισε μόλις τον είδε να μπαίνει μέσα, αλλά τράπηκε σε άτακτη φυγή σκορπίζοντας τη λεία του στο δρόμο για να τον αναγκάσει να σταματήσει να τη μαζέψει!

Τελικά, ο αυτόκλητος αστυνομικός ακινητοποίησε τον Βούλγαρο και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τη μητέρα του και τον συνέλαβαν. Ο διαρρήκτης ανακρίνεται για το ενδεχόμενο να έχει εισβάλει και σε άλλα σπίτια, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.