Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΟΡΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ...!!!

Με... άγριες διαθέσεις φαίνεται πως ξεκινά τη θητεία της στην κυβέρνηση του Μακρόν μια νεαρή βουλευτής, η οποία φέρεται να δάγκωσε οδη...






Με... άγριες διαθέσεις φαίνεται πως ξεκινά τη θητεία της στην κυβέρνηση του Μακρόν μια νεαρή βουλευτής, η οποία φέρεται να δάγκωσε οδηγό ταξί μετά από διαμάχη που είχε μαζί του για την καταβολή του κομίστρου.




Σύμφωνα με το περιοδικό Le Canard Enchaîné, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, η 31χρονη Λετίσια Άβια είχε πάρει ένα ταξί το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού. Όταν έφτασε στον προορισμό της και έπρεπε να πληρώσει το κόμιστρο των 12 ευρώ, έδωσε στον οδηγό την κάρτα της, ωστόσο εκείνος την ενημέρωσε ότι δεν είχε POS. Ο ταξιτζής πρότεινε στη νεαρή βουλευτή, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Μακρόν, να την πάει σε ένα ATM ώστε να σηκώσει χρήματα, ωστόσο η ίδια - όντας εκνευρισμένη - αρνήθηκε.

Ακολούθησε λογομαχία κατά την οποία, σύμφωνα πάντα με τον ταξιτζή, η Λετίσια Άβια του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον για να τον αναγκάσει να σταματήσει το αμάξι.

Σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού, όταν κατέφθασε η αστυνομία στο σημείο, η Άβια μίλησε στους αστυνομικούς και συγκαταβατικό ύφος, δηλώνοντάς τους από την πρώτη στιγμή την ιδιότητά της και απαιτώντας να συλλάβουν τον οδηγό. Μετά από... 45 λεπτά διαπραγματεύσεων, η κα Άβια συμφώνησε να πληρώσει το κόμιστρο. Στη συνέχεια, υπέβαλε καταγγελία κατά του οδηγού για απόπειρα κλοπής και απαγωγής.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Άβια έσπευσε να παρουσιάσει την δική της εκδοχή των γεγονότων μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. Σύμφωνα με την ίδια τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά, αφού ο ταξιτζής είχε επιθετική και ξενοφοβική συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή απέναντι στη βουλευτή από το Τόγκο. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο οδηγός της άρπαξε την κάρτα και αρνιόταν να της την επιστρέψει, ενώ έβαλε μπρος το ταξί χωρίς τη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα η ίδια να πανικοβληθεί.

Όπως η ίδια τονίζει πάντως, δεν δάγκωσε τον ταξιτζή αλλά απλώς τον άρπαξε από τον ώμο, για να τον αναγκάσει να σταματήσει το αμάξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.