Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ... ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ

Οσοι συνηθίζουν να διαβάζουν τα μηνύματα που τους στέλνουν, αλλά να μην απαντούν, ίσως θα πρέπει να το... προσέξουν. Γιατί αυτό μπορεί...




Οσοι συνηθίζουν να διαβάζουν τα μηνύματα που τους στέλνουν, αλλά να μην απαντούν, ίσως θα πρέπει να το... προσέξουν. Γιατί αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους σε δικαστήριο.





Μία γυναίκα στην Ταϊβάν πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, χρησιμοποιώντας στο δικαστήριο την ένδειξη που εμφανιζόταν στο κινητό της ότι εκείνος διάβαζε τα μηνύματα που του έστελνε, αλλά δεν απαντούσε. Ετσι, η εφαρμογή, μέσω της οποίας του έστελνε τα μηνύματα, αποτέλεσε πειστήριο ότι ο σύζυγός της την αγνοούσε και ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της, καταλήγοντας ότι αυτός ο γάμος δεν σώζεται.

Σε μία περίοδο περίπου έξι μηνών, η γυναίκα έστειλε πολλά μηνύματα στον σύζυγό της, μεταξύ άλλων και ένα έπειτα από τη διακομιδή της σε νοσοκομείο εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Σε ένα από αυτά ενημέρωνε τον άνδρα της ότι ήταν στα «Επείγοντα» και τον ρωτούσε γιατί απλά διάβαζε τα μηνύματα και δεν της απαντούσε.

Παρότι εκείνος την επισκέφθηκε μία φορά στο νοσοκομείο, το δικαστήριο κατέληξε ότι το γεγονός ότι αγνοούσε τα μηνύματά της αποτελεί λόγο διαζυγίου, γράφει το BBC. Περίπου 1-2 μήνες μετά το ατύχημα, τελικά εκείνος της έστειλε ένα μήνυμα, στο οποίο όμως της έγραφε για τον σκύλο τους και την ενημέρωνε ότι είχε αλληλογραφία, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για εκείνη.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχε το ζευγάρι- εκείνη 50άρα εκείνος 40άρης- το οποίο είχε παντρευτεί το 2012. Οταν μετακόμισαν στο σπίτι που ο σύζυγός της μοιραζόταν με τη μητέρα του, τον αδελφό και τη σύζυγό του, η ενάγουσα είχε αναλάβει σχεδόν εξ' ολοκλήρου τα έξοδα της οικογένειας.

Παρόλα αυτά, οι συγγενείς του συζύγου της δεν ήταν φιλικοί απέναντί της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, σε σημείο να της επιβάλουν πόση ώρα μπορούσε να κάνει μπάνιο για παράδειγμα. Αλλά το γεγονός ότι εκείνος αγνοούσε τα μηνύματά της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.