Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ… ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Ένα ακόμη στέλεχος της ΜΙΤ που ετοίμαζε δολοφονία κατά μελών ηγεσίας κουρδικών φορέων στην Ευρώπη, αποκαλύφθηκε. Η συνομιλία του ...







Ένα ακόμη στέλεχος της ΜΙΤ που ετοίμαζε δολοφονία κατά μελών ηγεσίας κουρδικών φορέων στην Ευρώπη, αποκαλύφθηκε.

Η συνομιλία του πράκτορα Μουσταφά Κ. με ηγετικό στελέχος της ΜΙΤ, αποκάλυψε πως υπάρχει λίστα θανάτου. Στην λίστα παράλληλα με διοικούντες κουρδικών φορέων υπάρχει και το όνομα μιας Γερμανίδας βουλευτή.




Μετά από την δολοφονία στις 9/1/2013 στο Παρίσι της Σακινέ Τζανσίζ (εκ των ιδρυτών του ΠΚΚ) , της Φιντάν Ντογλαν –μέλους του ΚΝΚ και της στελέχους της κουρδικής νεολαίας Λεϊλά Σαϊλεμέζ, συνεχίζονται οι απειλές κατά στελεχών κουρδικών φορέων. Καθημερινά αποκαλύπτεται και ένας πράκτορας της ΜΙΤ. Η ΜΙΤ που έχει επιλέξει την Γερμανία ως βάση, κάνει εκεί ετοιμασίες για δολοφονίες Κούρδων πολιτικών.

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Μετά από την δήλωση του Ερντογάν ο οποίος υπονοώντας τους Κούρδους της Ευρώπης είχε δηλώσει πως ¨Όπου και να βρίσκονται οι διασπαστές θα μπούμε στα λαγούμια τους και θα τους τιμωρήσουμε όπως πρέπει¨, οι κατασκοπικές δραστηριότητες στην Ευρώπη εντάθηκαν.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ;

Μετά από την αποκάλυψη και σύλληψη από την γερμανική αστυνομία του Μεχμέτ Φατίχ Σαγιάν, ένα παρόμοιο στέλεχος της ΜΙΤ αποκαλύφθηκε στην Γαλλία. Τώρα αποκαλύφθηκε πως άτομο που ονομάζεται Μουσταφά Κ. ζει στο Αμβούργο και διείσδυσε σε κουρδικούς φορείς, ήταν πράκτορας της ΜΙΤ .




Η κατάσταση αυτή αποκαλύφθηκε από την τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Μουσταφά Κ με ανώτατο στέλεχος της ΜΙΤ. Ο Μουσταφά Κ. αναφέρει πως εργαζόταν σε συντονισμό με τον Φατίχ Μεχμέτ Σαγιάν, ενώ στο στόχαστρο του βρίσκονται ο Κούρδος πολιτικός Ζουμπεϊρ Αϊντάρ, ο αναπληρωτής πρόεδρος του KCDK-E Γιουξέλ, η πρώην βουλευτής του HDP Σεβαχίρ Μπαγιντίρ και η βουλευτής Αμβούργου της Γερμανικής Αριστεράς Τζανσού Οζντεμίρ.

Στην συνομιλία αναφέρεται πως ο Μουσταφά Κ. πέραν της ΜΙΤ δίνει πληροφορίες και στην γερμανική υπηρεσία πληροφοριών. Το ανώτερο στέλεχος της ΜΙΤ ακούγεται να λέει πως ¨Θα πετάξω και θα πάω στην Χάγη, όπου θα συναντηθώ με ανώτατα στελέχη μας¨ κάτι που δείχνει πως η ΜΙΤ έστησε αρχηγείο στην Χάγη.

¨ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ¨

Από την καταγραφή της συνομιλίας μεταξύ του Μουσταφά Κ. και του στελέχους της ΜΙΤ διακρίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει μια αλυσίδα εντολών και εργασίες παρακολούθησης, απόσπασης πληροφοριών και μετάδοσης τους. Αυτό το αλισβερίσι πληροφοριών δεν περιορίζεται μόνο σε έγγραφα και ονόματα. Από την συνομιλία γίνεται αντιληπτό πως ο Μουσταφά Κ. έχει αναφέρει σε ανώτερο αξιωματούχο της ΜΙΤ, ένα-ένα τα ονόματα αυτών που θα χτυπήσει. Το πόσο σοβαρό είναι αυτό που επιδιώκεται, φανερώνεται όταν ο αναφέρεται πως επιδιώκεται να ξέρουν το που θα βρίσκονται οι Κούρδοι πολιτικοί, τουλάχιστον τρεις ώρες πριν. Στην συνομιλία αναφέρεται επίσης και το όνομα της βουλευτού του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς Τζανσού Οζντεμίρ.

Η απάντηση που δίνει το στέλεχος της ΜΙΤ στον Μουσταφά Κ. αυτό αποδεικνύει: ¨Τις πληροφορίες που προσκόμισες τις έδωσα στον κύριο, θα τις μεταφέρω στα σχετιζόμενα μέρη¨. Όλα αυτά δείχνουν το πόσο συστηματική και εντός της ιεραρχίας είναι οι εργασίες που γίνονται στην ΜΙΤ για δολοφονίες Κούρδων¨.




Να οι διάλογοι

Τμήμα των διαλόγων μεταξύ του Μουσταφά Κ και του στελέχους της ΜΙΤ παρουσιάζει την τρομερή πραγματικότητα. Κάποιοι από τους διαλόγους που υπάρχουν στο ηχητικό έχουν ως εξής:

Στέλεχος της ΜΙΤ: Κύριε Μουσταφά αυτήν την πληροφορία, τα έγγραφα, θα έρθουμε να τα πάρουμε από εσάς. Το μέρος δεν έχει σημασία. Εγώ μπορώ να έρθω με οποιοδήποτε τρόπο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σήμερα μπορεί να με δεις έτσι και αύριο θα είμαι διαφορετικά…

Μουσταφά Κ. : Έτσι πρέπει να γίνεται…

Στέλεχος της ΜΙΤ: Μπορείτε να το δείτε έτσι. Αυτά δεν αποτελούν καθόλου πρόβλημα. Άλλωστε την αποστολή μας την ξέρουν 1-2 άτομα. Παραπάνω όχι, δεν χρειάζεται παραπάνω. Εμείς στα μέρη που πρέπει θα έχουμε τις συναντήσεις που πρέπει. Σχετικά με την στήριξη σας θα υπάρξει μια εναλλακτική, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει οικονομικό θέμα.

Στέλεχος της ΜΙΤ : Για να φτάσουν σε εμάς οι πληροφορίες και τα έγγραφα που πρέπει, αν θέλεις μπορώ να έρθω και να τις πάρω με όποιο τρόπο θέλεις.

…….

Στέλεχος της ΜΙΤ: Σχετικά με πληροφορίες για τον Ζουμπεϊρ Αιντάρ, έκανες τίποτε;

Μουσταφά Κ.: Δεν έχω κάποια πληροφορία σχετικά με τον Ζουμπείρ Αϊντάρ. Γνωρίζω καλά τον Γιουξέλ Κοτς. Ήταν πρόεδρος στο NAV-DEM, τώρα έγινε πρόεδρος στο KCDK-E.

Μουσταφά Κ.: Εγώ σου έδωσα μια λίστα…

Στέλεχος της ΜΙΤ: Ναι, ναι εγώ την παρέδωσα στον κύριο, αλλά…

Μουσταφά Κ.: Τα ονόματα σε εκείνη την εφημερίδα…

Στέλεχος της ΜΙΤ: Τα μετέφερα εκείνα στον κύριο Τζεμάλ. Εκείνες τις πληροφορίες τις μετέφερα στον κύριο Τζεμάλ…

Μουσταφά Κ.: Όλα αυτά μπορώ να σας τα δώσω και με εικόνες και με ονόματα…

Στέλεχος της ΜΙΤ: Σας λέω εγώ μπορώ να έρθω. Μπορώ να έρθω σαν σκουπιδιάρης , σαν επισκευαστής ψυγείων, καθοιονδήποτε τρόπο επιθυμώ, έρχομαι και τα παίρνω, αυτά δεν είναι πρόβλημα.

Μουσταφά Κ: Εντάξει.

Στέλεχος της ΜΙΤ: Ένας φίλος εδώ μετά από την σύλληψη του Μεχμέτ Φατίχ Σαγιάν άρχισε να διστάζει. Μου έστειλε μήνυμα λέγοντας μου ¨Μουσταφά μείνε μακριά, τώρα οι δουλειές είναι ανάποδες, έρχομαι την Δευτέρα¨. Από αυτόν πήρα ένα ποσό χρημάτων.

Στέλεχος της ΜΙΤ: Τώρα ας το θέσω ως εξής. Εγώ σύντομα θα πετάξω και θα έρθω στην Χάγη. Εκεί θα συζητήσω αυτό το θέμα με όλες τις λεπτομέρειες με ανώτατα στελέχη μας εκεί…

Στέλεχος της ΜΙΤ: Σεβαχίρ Μπαγιντίρ

Μουσταφά Κ: Η Σεβαχίρ Μπαγιντίρ αυτή την στιγμή είναι υπεύθυνη γυναικών του….

Στέλεχος της ΜΙΤ: Δεν είμαστε σε κατάσταση να χτυπήσουμε την Σεβαχίρ Μπαγιντίρ, μας χρειάζεται μια σίγουρη πληροφορία, δηλαδή έχουμε έλλειψη πληροφοριών, πρέπει να ξέρουμε που θα βρίσκεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν. Δεν είναι βέβαιο το που θα βρίσκεται σήμερα και που θα μείνει αύριο.

………………….

https://anfturkce.net - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.