Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σ - Ο - Κ...!!! ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΡΑΣΠΕΔΟ!

Σοκ προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή που μια γυναίκα χάνει τη ζωή της στο αεροδρόμιο του νησιο...






Σοκ προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή που μια γυναίκα χάνει τη ζωή της στο αεροδρόμιο του νησιού Sint Maarten της Καραϊβικής. Το αεροδρόμιο είναι κυρίως γνωστό για το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τους λουόμενους, στην οποία πετούν τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί.





Σύμφωνα με το BBC, η 57χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της έπεσε στο έδαφος παρασυρμένη από την ισχύ του κινητήρα κάποιου τζετ. Πέφτοντας τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Princess Juliana του νησιού, σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τη θάλασσα, όπου πολλοί λουόμενοι φτάνουν μέχρι την περίφραξή του και κρατιούνται από αυτή καθώς τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.