Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ... ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ...!!!

Ο ισχυρός σεισμός που τράνταξε την Κω, αφήνοντας πίσω του δύο νεκρούς τουρίστες και δεκάδες τραυματίες, έγινε αισθητός και στα παρά...







Ο ισχυρός σεισμός που τράνταξε την Κω, αφήνοντας πίσω του δύο νεκρούς τουρίστες και δεκάδες τραυματίες, έγινε αισθητός και στα παράλια της Μικράς Ασίας και ιδιαίτερα στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ).




Τουλάχιστον 100 Τούρκοι τραυματίστηκαν επειδή μέσα στον πανικό τους, την ώρα του σεισμού, πηδούσαν από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια των σπιτιών τους [διαβάστε σχετικά εδώ].

Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 Ρίχτερ εκδηλώθηκε στη 1.31 τα ξημερώματα της Παρασκευής και πολύς κόσμος εκείνη την ώρα διασκέδαζε. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από τα γενέθλια μιας νεαρής Τουρκάλας.

Η κοπέλα σβήνει τα κεράκια της τούρτας της και εκείνη την ώρα αρχίζει η γη να σείεται. Ακολουθεί πανικός, η παρέα που γιορτάζει τρομοκρατείται και προσπαθούν να φύγουν από το σημείο.

Η κάμερα δείχνει το έδαφος όπου νερά από τη θάλασσα έχουν φτάσει στα πόδια τους, ενώ μια φωνή κάνει έκκληση για «ηρεμία». Το βέβαιο είναι ότι αυτά τα γενέθλια δεν θα τα ξεχάσει κανείς. Κυρίως εκείνη που έσβησε τα κεράκια.

Δείτε το βίντεο:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Firuz Anlı (@firuzanli) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.