Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΗΣΥΧΟΣ!!! ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δύο χρόνια πέρασαν από την τραγική μέρα της 10ης Ιουλίου 2015, που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 37 χρονών, σε τροχαίο δυστύχημα ο αρχ...






Δύο χρόνια πέρασαν από την τραγική μέρα της 10ης Ιουλίου 2015, που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 37 χρονών, σε τροχαίο δυστύχημα ο αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ Βόλου Γιώργος Καραπαναγιώτης, στη διάρκεια καταδίωξης αλλοδαπών σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Αλμυρού.




Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος αρχιφύλακας, είχε κατεύθυνση προς Αλμυρό, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Βόλου-Μικροθηβών βρισκόταν ένα νεκρό σκυλί.

Ο 37χρονος Αρχιφύλακας Γιώργος Καραπαναγιώτης που οδηγούσε το περιπολικό, έκανε αρχικά ελιγμό αριστερά για να αποφύγει το ζώο, αλλά κατά την επαναφορά, έχασε τον έλεγχο του περιπολικού το οποίο εξετράπη από την δεξιά πλευρά του δρόμου και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε δένδρο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος αρχιφύλακας κυριολεκτικά να εκσφενδονιστεί μέσα από το παρμπρίζ και να καταλήξει 14 μέτρα μακριά, για να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο Αρχιφύλακας Γιώργος Καραπαναγιώτης ήταν παντρεμένος με αστυνομικό και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών .

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Υπηρεσία του και θεωρείτο ως ένας από τους πλέον ικανούς και μάχιμους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

policenet

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.