Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΠΛΑΣΤΟΛΟΓΟΙ: ΟΙ... «ΓΛΥΠΤΕΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

Χάρη στην αναπλαστολογία, άνθρωποι που έχουν χάσει μέλη τους, μπορούν να τα προσθέσουν. Δείτε τη δύσκολη δουλειά του ειδικού και την δεξ...





Χάρη στην αναπλαστολογία, άνθρωποι που έχουν χάσει μέλη τους, μπορούν να τα προσθέσουν. Δείτε τη δύσκολη δουλειά του ειδικού και την δεξιοτεχνία που χρειάζεται!




Άνθρωποι που έχουν χάσει μάτια, αυτιά, μύτη ή άκρα έχουν την ευκαιρία να ξαναέχουν τα μέλη τους, χάρη στην αναπλαστολογία. Η δουλειά του αναπλαστολόγου είναι πολύ σημαντική, δεν βελτιώνει μόνο αισθητικά το μέλος, αλλά αναπτερώνει και την ψυχολογία των ανθρώπων αυτών που το έχουν ανάγκη.

«Δεν προσπαθώ να κάνω ακριβώς μια κόπια. Προσέχω να είναι ελάχιστα διαφορετικό, γιατί άλλωστε αυτό είναι το φυσιολογικό», δηλώνει η αναπλαστολόγος, Kaylee Dougherty. Μέσα στο καλούπι που έχει φτιάξει με το σχήμα του μέλους, παίρνει το κόκκινο χρώμα και το αναμειγνύει σε σιλικόνη, έτσι ώστε να μοιάζει με το χρώμα του δέρματος. Το μάτι θέλει μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή, όπως αναφέρει, αφού οι κόκκινες φυσικές γραμμές του ματιού μας, γίνονται από πολύ μικρές κλωστές.

Η αναπλαστολόγος, Kaylee Dougherty προσθέτει: «Φυσικά δεν μπορώ να κάνω την όραση ή την ακοή ενός ατόμου καλύτερη, ωστόσο μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα έχει ένα μέλος που θα φαίνεται αληθινό και θα το νιώθει άνετα πάνω του».

Δείτε στο βίντεο πώς φτιάχνει προσθετικά αυτιά και μάτια:




pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.