Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΚΑΪΝΗΣ...!!!

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο λιμάνι της Λήμνου με 52 συσκευασίες γεμάτες κοκαΐνη. Ο 27χρονος πρώην επιθετ...








Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο λιμάνι της Λήμνου με 52 συσκευασίες γεμάτες κοκαΐνη.




Ο 27χρονος πρώην επιθετικός της Λάρισας, της Καλλιθέας και του Πανιωνίου πηγε να παραλάβει ένα δέμα, όταν τον έπιασαν επ΄αυτοφώρω άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί πως το μεσημέρι της Κυριακής θα έφθανε δέμα με ναρκωτικές ουσίες, αλλά δεν γνώριζαν τον παραλήπτη.

Ο αθλητής κατάγεται από το νησί του Βόρειου Αιγαίου και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα. Όταν τέλειωσε το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει, ενώ συνέχισε και το ποδόσφαιρο. Το ταλέντο του τον οδήγησε στον Πανιώνιο και τη Λάρισα, ενώ είχε αγωνιστεί και με την Εθνική Ελπίδων.

Σήμερα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός και έχει θητεία σε αρκετές ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 27χρονος αφού απολογήθηκε στον Εισαγγελέα, ζήτησε και πήρε 48ωρη διορία προκειμένου να εξεταστεί από τον ανακριτή, κάτι που αναμένεται να συμβεί το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα που πήγε να παραλάβει από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα.

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.