Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑΥΓΑΛΕΟΣ ΓΑΜΟΣ! ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ... ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ «ΤΡΑΒΙΟΤΑΝ» ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ

Συνεχίζοντας τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής του, ο ηθοποιός και εσχάτως και μελισσοκόμος Γιώργος Σεϊταρίδης παντρεύτηκε το περασμένο Σ...






Συνεχίζοντας τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής του, ο ηθοποιός και εσχάτως και μελισσοκόμος Γιώργος Σεϊταρίδης παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο την αγαπημένη του Ολγα Θανασιά, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο.

Βέβαια αυτή τη φορά ξέφυγε λιγάκι!





Φορώντας άσπρο πουκάμισο με μπλε πουά γιλέκο, κόκκινη γραβάτα και ασορτί All Star, και με το μαλλί πιασμένο μισό κοτσίδα, μισό κάτω, ο πάλαι ποτέ Περιστερόπουλος των «S1ngles» αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό, η οποία -ακολουθώντας μάλλον το... dress code του γαμπρού- φόρεσε ένα απλό, ριχτό (λέτε να υπάρχει λόγος γι’ αυτό;), λευκό νυφικό, χωρίς υπερβολές.

Το... κουλό όμως της τελετής, που έμοιαζε περισσότερο με χαλαρή συνάντηση φίλων, ήταν οι κορόνες που φόρεσε το ζευγάρι αντί για στέφανα, λες και ήταν γαλαζοαίματοι. Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το magazinomou.gr, ήταν εντυπωσιακές και ολίγον τι... παράταιρες με το μυστήριο, που ήταν από την αρχή έως το τέλος του απλό, λιτό κι απέριττο!

Ο ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο του θεάματος, επιλέγοντας έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που είχε έως πριν από λίγα χρόνια στην Αθήνα. Εχει δημιουργήσει τα δικά του μελίσσια, τα οποία φροντίζει εξ ολοκλήρου ο ίδιος, βγάζοντας μάλιστα τη δική του παραγωγή, ενώ και η σύζυγός του πλέον ζει εκεί τα τελευταία χρόνια.


 

Δεύτερο στεφάνι

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό είναι το δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο, ο οποίος στο παρελθόν είχε παντρευτεί την εντυπωσιακή Τουρκάλα Τουχτσέ Καζάζ, με την οποία είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του «Λούφα και παραλλαγή» (2005). Τέσσερα χρόνια μετά πήραν διαζύγιο, ενώ λίγο αργότερα είχε γίνει γνωστή η σχέση του με την Αποστολία Ζώη, που κράτησε αρκετά χρόνια.
ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.