Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ: ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ 83ΧΡΟΝΟΣ

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι τρεις κακοποιοί διέρρηξαν δύο φορές το ίδιο διαμέρισμα μέσα στο οποίο μάλιστα υπήρχε σε προχωρημένη απο...





Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι τρεις κακοποιοί διέρρηξαν δύο φορές το ίδιο διαμέρισμα μέσα στο οποίο μάλιστα υπήρχε σε προχωρημένη αποσύνθεση η σορός ενός 83χρονου άντρα.





Η υπόθεση λαμβάνει ακόμα πιο φρικιαστική τροπή καθώς όπως προέκυψε ο ένας από τους τρεις διαρρήκτες δεν δίστασε να κλωτσήσει τη σορό του 83χρονου με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κεφάλι του καθώς ουσιαστικά είχε απομείνει μόνο ο σκελετός. Στη συνέχεια μάλιστα, απτόητος συνέχισε να ψάχνει το εσωτερικό του διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Ηχούς στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να εντοπίσει χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αρχών οι διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο διαμέρισμα του 83χρονου στις 10 Απριλίου. Σε αυτό εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα ενός 33χρονου Ρουμάνου που είναι γνωστός στις αρχές για κλοπές και δύο συνεργών του που είναι Έλληνες ηλικίας 45 και 50 ετών. Η σπείρα εισέβαλε δύο φορές στο σπίτι του 83χρονου ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σπείρα που στόχευε σπίτια τα οποία ήταν σφραγισμένα είτε ακατοίκητα. Αυτό προκύπτει άλλωστε και από το γεγονός ότι προσπάθησαν και πάλι δύο φορές αλλά χωρίς επιτυχία να διαρρήξουν την οικία ηλικιωμένου που είχε δολοφονηθεί στις 5 Απριλίου, στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μάρνης του Άγιου Παντελεήμονα.

Για τους τρεις διαρρήκτες σχηματίστηκε δικογραφία για τρεις διαρρήξεις, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία υπεξαίρεση. Και οι τρεις αναμένεται να παραπεμφθούν στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.