Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

6 ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ

Άλλα έξι άτομα, σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Ασφάλεια Ζακύνθου, ως εμπλεκόμενα στον θανάσιμο ...





Άλλα έξι άτομα, σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Ασφάλεια Ζακύνθου, ως εμπλεκόμενα στον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε συμπλοκή στον Λαγανά τα ξημερώματα της Παρασκευής.




Η επιχείρηση της αστυνομίας, στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά, καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση.



Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να χτυπούν τον άτυχο άντρα, ενώ έκπληξη προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες τον χτυπούσαν την ώρα που ήταν πλέον αναίσθητος στο έδαφος.
Από χθες, κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο που κατηγορούνται και αυτοί για τον φόνο του άτυχου νεαρού.
Εντός της ημέρας, οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.