Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΥΚΛΑ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 57 ΤΗΣ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Παπαρίζου στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 28 Ιουνίου έδωσε το παρών η ηθοποιός Πέγκυ Σταθα...





Στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Παπαρίζου στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 28 Ιουνίου έδωσε το παρών η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.




Μετά τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες τη δεκαετία του 90’ (Ταύρος με Τοξότη, Τμήμα Ηθών, Μια ζωή για την Ελσα) από τις οποίες έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό, η ηθοποιός αφοσιώθηκε στο θέατρο και την οικογένειά της.


Σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή Join Us, η Πέγκυ Σταθακοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά για την σχέση της με την κόρη της που την συνοδεύει αρκετές φορές στις δημόσιες εμφανίσεις της: «Νιώθω ότι παίρνω πάρα πολύ αγάπη από την οικογένειά μου. Η κόρη μου λέει "μαμά είσαι μάλλον λίγο πιο μεγάλη από τις άλλες μαμάδες αλλά εγώ σε λατρεύω". Χαίρομαι που απόκτησα τη Χριστίνα σε μεγάλη ηλικία, σε οριακή ηλικία γιατί προσπάθησα πολύ να γίνω μαμά. Αυτό όμως είναι η περιουσία μου γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να έχω ζήσει και να έχω χορτάσει».










Η ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη δήλωσε:

«Όταν εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι μας, στον άντρα μου ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και η Χριστινούλα ήταν 5,5 ετών της εξήγησα τα πάντα. Αλλά έδινα λίγες-λίγες πληροφορίες, τόσες όσες άντεχε εκείνη τη στιγμή. Δεν της έκρυψα τίποτα και ήταν ό,τι καλύτερο κάναμε. Γιατί ήταν κοντά μας σε όλο αυτό, όσο μπορεί ένα παιδάκι. Μπορούσε να παρακολουθεί και να συμμετέχει.

Αυτό είναι οικογένεια. Το πρόβλημα υγείας με βρήκε σε μία πάρα πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Ετοιμαζόμουν να κάνω πρεμιέρα στο "Τρίτο Στεφάνι" στο Εθνικό Θέατρο, αλλά ακαριαία αποφάσισα ότι έπρεπε να είμαι κοντά στον άντρα μου. Και όλοι στήριξαν την απόφασή μου. Από όλο αυτό μου έχει μείνει πολύ μεγάλος πόνος, αγωνία, ένα απόλυτο αίσθημα ότι αιωρείσαι πάνω από το κενό. Αλλά επίσης μου έχει μείνει ένα αίσθημα πίστης.




Όλοι μέσα στη διάρκεια της ζωής μας τοποθετούμε τα πράγματα με έναν τρόπο και όλο αυτό χάλασε και έπρεπε να ξαναβρεθεί από την αρχή. Επίσης με έφερε πολύ κοντά με τον Αλέξανδρο και προσέθεσε διαφορετική ποιότητα στην επικοινωνία μας, στη σχέση μας και στη ματιά μας προς τον κόσμο που νομίζω ότι μας έκανε καλό».

bovary

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.