Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ «ΝΤΕΖΑΒΟΥ»! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «Ζ»

Ένα ιδιαιτέρως σπάνιο περιστατικό για τα αστυνομικά δεδομένα σημειώθηκε το τελευταίο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» ...






Ένα ιδιαιτέρως σπάνιο περιστατικό για τα αστυνομικά δεδομένα σημειώθηκε το τελευταίο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» κλήθηκαν να επέμβουν...σε δύο περιπτώσεις αρπαγής κινητού τηλεφώνου οι οποίες αποδείχτηκαν πανομοιότυπες. Πέμπτη βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρα 21:30.





Το κέντρο της άμεσης δράσης δέχεται κλήση από θαμώνα καφετέριας της παραλιακής. Το τηλεφώνημα αναφέρει ότι εντός της καφετέριας κρατείται αλλοδαπός, ο οποίος ήταν συνεργός στην κλοπή κινητού τηλεφώνου από πελάτη της καφετέριας. Τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» μεταβαίνουν στην καφετέρια και συλλαμβάνουν τον έναν από τους δύο δράστες που συνεργάστηκαν για την κλοπή του τηλεφώνου. Οι πελάτες της καφετέριας περιγράφουν τα χαρακτηριστικά του δεύτερου δράστη, ο οποίος διέφυγε. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συλλαμβάνεται στην περιοχή της Καμάρας. Οι αστυνομικοί βρίσκουν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο και το παραδίδουν στο θύμα. Το πρωί της Παρασκευή οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι.





Παρασκευή βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρα 21:30. Το κέντρο της άμεσης δράσης δέχεται κλήση από θαμώνα καφετέριας που βρίσκεται επί της οδού Δ. Γούναρη. Οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» που συνέλαβαν το ζευγάρι των ανήλικων κλεπτών το βράδυ τη Πέμπτης μεταβαίνουν στην καφετέρια.

Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπιστώνουν ότι ο νεαρός που κρατείται από τους θαμώνες είναι το ίδιο άτομο που συνελήφθη πριν από 24 ώρες στην περιοχή της Καμάρας. Οι θαμώνες αναφέρουν ότι υπάρχει συνεργός. Οι αστυνομικοί κινούνται προς την περιοχή της Καμάρας και εντοπίζουν τον συνεργό, ο οποίος είναι το ίδιο άτομο που ακινητοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα από θαμώνες σε καφέ της παραλιακής. Βρίσκουν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο και το παραδίδουν στο θύμα.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί άλλαξαν ρόλους τότε οι δύο περιπτώσεις είναι ολόιδιες. Οι τέσσερις αστυνομικοί βίωσαν το απόλυτο ντεζαβού. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο ανήλικους δράστες...

Πηγή: thestival.gr , www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.