Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΜΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 400 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ!.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός στην αναφορά του για το στρατόπεδο «Μακεδονομάχων» που παραχωρείται στο Δήμο Κοζάνης, αύξησε τον χώρο κατά κάτι εκα...







Ο πρωθυπουργός στην αναφορά του για το στρατόπεδο «Μακεδονομάχων» που παραχωρείται στο Δήμο Κοζάνης, αύξησε τον χώρο κατά κάτι εκατοντάδες χιλιάδες




Το φραστικό ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα για το στρατόπεδο «Μακεδονομάχων» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοζάνη δεν έμεινε ασχολίαστο.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στην αναφορά του για το στρατόπεδο που παραχωρείται στο Δήμο Κοζάνης, αύξησε τον χώρο κατά κάτι εκατοντάδες χιλιάδες, αναφέροντας ότι έχει έκταση 400.000 στρέμματα, ενώ είναι περίπου 400.


Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Είναι αναγκαία η δημιουργία στην Καστοριά ενός, ας μου επιτραπεί η έκφραση, "λιμανιού ξηράς"».

Η παραπάνω φράση έχει προκαλέσει απορίες και σχόλια στο διαδίκτυο, ειδικά στην περιοχή της Καστοριάς.

Και αυτό γιατί σχεδόν κανείς δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς εννοεί με το «λιμάνι ξηράς» ο πρωθυπουργός, ο οποίος μάλλον επιχείρησε ένα όχι και τόσο επιτυχημένο λογοπαίγνιο, όπως αναφέρει το τοπικό site kozanimedia.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.