Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕ3ΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ; ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ..

Διψήφιο παραμένει το ποσοστό της διαφοράς ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Interview για το Βεργίνα...







Διψήφιο παραμένει το ποσοστό της διαφοράς ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Interview για το Βεργίνα TV.





Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 29,5% με το σημερινό κυβερνών κόμμα να πιάνει το 18,3%. Η συνολική διαφορά αγγίζει τις 11,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Την τρίτη θέση μοιράζονται το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή,ενώ ακολουθεί η ΔΗΣΥ.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:

ΚΚΕ 6,1%, Χ.Α. 6%, ΔΗΣΥ 5,1%, Ένωση Κεντρώων 2,7%, Ποτάμι και ΑΝΕΛ 2%, ΛΑΕ 1%.

Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 15,2% και το 66% απαντά πως αν αύριο είχαμε εκλογές θα κέρδιζε η ΝΔ.

Ως καταλληλότερος πρωθυπουργός προκρίνεται από τους πολίτες που έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 40% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει στο 17%.

Η αξιολόγηση των προσώπων

Πρώτη φορά αποτυπώνεται σε πανελλαδική δημοσκόπηση η γνώμη που έχουν οι πολίτες για στελέχη τόσο της κυβέρνησης, όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη, ο Πάνος Σκουρλέτης συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αρνητική αξιολόγηση με ποσοστό 70,1%. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως το 52,9% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, τον αξιολογεί αρνητικά.




Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς συγκεντρώνει 61,8% αρνητικές αξιολογήσεις αλλά και 25% θετικές με τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος να αξιολογούν αρνητικά τον κ. Παππά κατά 48,8%.

Να επισημανθεί πως τα ποσοστά του Ευκλείδη Τσακαλώτου φτάνουν το ποσοστό του 38,8% σε θετική αξιολόγηση με τα αρνητικά να είναι στο 46,5%.

Στη ΝΔ τώρα, οι Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας και Άδωνις Γεωργιάδης συγκεντρώνουν τις περισσότερες θετικές αξιολογήσεις, όμως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει τα μεγαλύτερα αρνητικά ποσοστά ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (80,4%) και τα μεγαλύτερα θετικά ποσοστά στους ψηφοφόρους της ΝΔ (70,8%).

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την εταιρεία Interview για λογαριασμό του καναλιού Βεργίνα TV

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.