Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ 39ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...!!!

Η ηλεκτρονική αγγελία που βρήκε σε ιστοσελίδα για την πώληση ενός αυτοκινήτου, κίνησε το ενδιαφέρον ενός 39χρονου από την Πύλη Τρικάλ...







Η ηλεκτρονική αγγελία που βρήκε σε ιστοσελίδα για την πώληση ενός αυτοκινήτου, κίνησε το ενδιαφέρον ενός 39χρονου από την Πύλη Τρικάλων, που επικοινώνησε με έναν άγνωστο ο οποίος εμφανιζόταν ως πωλητής και συμφώνησαν στην αγορά.




Ο «πωλητής» ζήτησε από το θύμα να καταθέσει 1.000 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε για να του παραδώσει το αυτοκίνητο, πράγμα που εκείνος έκανε την περασμένη Κυριακή. Όμως, ο άγνωστος δεν του έστειλε ποτέ το όχημα και διέκοψε κάθε επικοινωνία, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να υποβάλλει καταγγελία στο τμήμα της περιοχής του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε σε έναν 45χρονο Έλληνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για απάτη μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, ο συνεργός του που έκανε τη συμφωνία παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.