Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΤΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΜΕ 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Football League συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι του νησιού Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοι...




Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Football League συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι του νησιού

Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία της Λήμνου από την είδηση της σύλληψης γνωστού ποδοσφαιριστή της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας για κατοχή 50 γραμμαρίων κοκαΐνης.




Ο 27χρονος γνωστός ποδοσφαιριστής της Football League συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) στο λιμάνι του νησιού, όταν πήγε να παραλάβει ένα δέμα με όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, έπειτα από πληροφορίες που είχαν, έκαναν έλεγχο στο δέμα και τα ευρήματα ήταν… σοκαριστικά.

Εντός του δέματος βρέθηκαν 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων, κρυμμένες σε σακούλα με ρύζι. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο 27χρονος συνελήφθη και την Τρίτη (11/7) μεταφέρεται στην Μυτιλήνη για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία. Ο 27χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Καλλιθέα, Πανιώνιο, Τρίκαλα και Λάρισα.

Συνοπτικά η ενημέρωση από το Λιμεναρχείο:

«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.