Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! 24ΧΡΟΝΗ ΚΙΝΕΖΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Πώς μία νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην προσπάθειά της να το σκάσει - Πήδηξε από το παράθυρο και πέθανε από ηλεκτροπληξία Τραγι...





Πώς μία νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην προσπάθειά της να το σκάσει - Πήδηξε από το παράθυρο και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Τραγική κατάληξη είχε η ερωτική περιπέτεια για ένα παράνομο ζευγάρι στην Κίνα, καθώς η ερωμένη, στην προσπάθειά της να το... σκάσει, υπέστη ηλεκτροπληξία και κυριολεκτικά κρεμάστηκε από τα ηλεκτροφόρα σύρματα έξω από το παράθυρο της ερωτικής φωλιάς που είχε «φτιάξει» με έναν παντρεμένο άνδρα.





Όλα ξεκίνησαν όταν το παράνομο ζευγάρι εντοπίστηκε από τη σύζυγο του άνδρα. Για την ακρίβεια, το ατυχές συμβάν προκλήθηκε από λάθος υπολογισμό ή από καθαρή ατυχία, καθώς η σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα από την δουλειά της στο σπίτι, το οποίο ο ερωτίλος άνδρας της είχε μετατρέψει σε άνδρο οργίων με μία νεαρή γυναίκα.




Η ερωμένη πανικοβλήθηκε. Στην προσπάθειά της να το σκάσει, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, πήδηξε από το παράθυρο. Όμως δεν έπεσε στην άσφαλτο, ή στο πεζοδρόμιο, καθώς θέλησε να κρεμαστεί από τα καλώδια που κρέμονταν έξω από το σπίτι. Τα καλώδια, ωστόσο, χρησίμευαν για τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος μεγάλης τάσης.

Η νεαρή γυναίκα, μόλις άγγιξε τα ηλεκτροφόρα σύρματα υπέστη ηλεκτροπληξία και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, κρεμασμένη ανάποδα στον αέρα!

Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η εικόνα των δεκάδων κατοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, προκειμένου να αντικρίσουν το αποκρουστικό θέαμα της νεκρής κρεμασμένης κοπέλας. Δεκάδες άνθρωποι κοιτούσαν απαθέστατοι, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο από το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.