Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ: ΤΟΝ ΡΑΝ ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ ΜΕ ΗΓΕΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!..

Στην εποχή Ραν Μπεν Σιμόν πέρασε και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7) η Εθνική Κύπρου. Ο Ισραηλινός προπονητής υπέγραψ...







Στην εποχή Ραν Μπεν Σιμόν πέρασε και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7) η Εθνική Κύπρου.

Ο Ισραηλινός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΟΠ μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, οπότε και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της Εθνικής στα προκριματικά του Γιούρο 2020.




Ο γνωστός στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στην ΑΕΚ τη σεζόν 2012-13 τεχνικός αναλαμβάνει το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής με στόχο να την οδηγήσει στην πολυπόθητη διάκριση.

Στην Ομοσπονδία θεωρούν ότι υπάρχει το κατάλληλο υλικό (ποδοσφαιριστές) και γι’ αυτό έβαλαν βαθειά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν στην Κύπρο έναν καταξιωμένο τεχνικό που κέρδισε τους πάντες με τη συμπεριφορά και τις προπονητικές του ικανότητες στο πέρασμα του από το νησί.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν, όπως πληροφορείται ο REPORTER, θα έχει ετήσιες απολαβές 200 χιλιάδες ευρώ που τον καθιστούν ως τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή από τους 27 που είχε η Κύπρος, καθώς όπως είμαστε σε θέση α γνωρίζουμε στο συμβόλαιο υπάρχουν πολύ ψηλά πριμ για κάθε νίκη της Εθνικής σε επίσημο αγώνα και φυσικά πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το «ψαλίδισμα» στους μισθούς των προπονητών της Εθνικής
200 χιλιάδες ευρώ (χωρίς πριμ) ήταν ο μισθός του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος έκατσε στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Απρίλη του 2011. Ακολούθησε ο Νίκος Νιόπλιας (2011-2014) με μισθό 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Η επιλογή Νιόπλια κρίθηκε αποτυχημένη και η ΚΟΠ στράφηκε στην κυπριακή αγορά με την επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος στοίχιζε στην Ομοσπονδία 90 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο για τη διετία 2014-16.

Η θετική παρουσία της Κύπρου στα προκριματικά του Γιούρο 2016 υπό τον Πάμπο Χριστοδούλου ενίσχυσε την άποψη πως η Κύπρος πρέπει να έχει στον πάγκο Κύπριο προπονητή με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να παίρνει την σκυτάλη, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο έναντι 60 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο.

Από τις 60 χιλιάδες του Χριστάκη η ΚΟΠ τριπλασιάζει (και κάτι παραπάνω) τα διαθέσιμο κονδύλι για την πρόσληψη ενός προπονητή που έχει όλα τα εφόδια για να οδηγήσει σε επιτυχίες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.