Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΓΑΖΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...!!! ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ 19 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΓΑΝΑ

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για το «άγριο» έγκλημα στο Λαγανά με θύμα έναν 22χρονο Αμερικανό τουρίστα, έρχονται στο «φως». Ο...

Ζάκυνθος: Αποκαλύψεις – σοκ! Κλώτσησαν τον Αμερικανό 19 φορές στο κεφάλι






Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για το «άγριο» έγκλημα στο Λαγανά με θύμα έναν 22χρονο Αμερικανό τουρίστα, έρχονται στο «φως». Ο άτυχος Τεξανός δέχθηκε στο κεφάλι όχι μία... αλλά 19 κλωτσιές.




Δέχθηκε... 19 λακτίσματα (κλωτσιές) στο κεφάλι, που μετατράπηκε σε «μπάλα ποδοσφαίρου», τα περισσότερα χτυπήματα στον αυχένα ήταν σαν να «εκτελούσαν πέναλτι» με σφοδρότατες κρούσεις με τα πόδια, στο 2ο-3ο χτύπημα πρέπει να είχε πεθάνει.

Αυτές οι φρικτές περιγραφές περιλαμβάνονται στη δικογραφία της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον (Bakari Henderson), μέσα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και κυρίως της κοπέλας από τη Σερβία, που αποτέλεσε την αρχική αφορμή της συμπλοκής, του νοσηλευτή ιδιωτικού θεραπευτηρίου που παρέλαβε τον άτυχο νεαρό και του φίλου του, ο οποίος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να λάβει τα αντικείμενα του νεκρού φίλου του.

Δείτε τη στιγμή που ο 22χρονος πέφτει νεκρός

Η «Danica»




Η 21χρονη κοπέλα από τη Σερβία που διασκέδαζε μαζί με τους τρεις Αμερικανούς, μεταξύ των οποίων και το θύμα, με τη βοήθεια μεταφραστή κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Στις 7-7-2017 και ώρα 02:30 πήγα με άλλους ομοεθνείς στο μπαρ... όπου εκεί γνώρισα τρεις Αμερικανούς και πίναμε ποτό μαζί, εκ των οποίων ο ένας από τους τρεις ήταν μελαψός, των οποίων τα ονόματα όμως δεν γνωρίζω. Κατά τις 03:00, μου έπεσε ένα ποτήρι στο έδαφος και έσκυψα να το πιάσω. Οταν σηκώθηκα, είδα ένα άτομο σερβικής υπηκοότητας να σπρώχνει το μελαψό άτομο της παρέας μου και εκείνος τον χτύπησε με γροθιά. Στη συνέχεια ο μελαψός άνδρας πήρε ένα μπουκάλι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ακολούθως βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας περίπου τριάντα άτομα Σέρβοι, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τους Αμερικανούς. Υστερα είδα τους Αμερικανούς να τρέχουν και τα άτομα από τη Σερβία να τους ακολουθούν. Εγώ δεν τους ακολούθησα, γιατί με είχαν χτυπήσει στην προσπάθειά μου να τους χωρίσω. Υστερα από 5 λεπτά περπάτησα προς το μέρος όπου έτρεχαν και είδα το μελαψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και ένας από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αμίρ, ο οποίος πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος στο μαγαζί, με είδε που ήμουν χτυπημένη, με ρώτησε ποιος μου το είχε κάνει, του είπα πως δεν γνωρίζω και αυτός έφυγε από το μαγαζί και πήγε προς το μέρος όπου έτρεχαν οι άλλοι».

Οι αστυνομικοί τη ρώτησαν αν εργαζόταν στο μαγαζί και έλαβαν αρνητική απάντηση, ενώ σε άλλη ερώτηση αν γνώριζε κάποιον από τους Σέρβους και αν μπορεί να αναγνωρίσει τα άτομα που επιτέθηκαν στον Μπακαρί, η νεαρή Σέρβα απαντά: «Οχι, τους έβλεπα πρώτη φορά. Δεν τους θυμάμαι, γιατί είχα πιει πολύ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τής έδειξαν φωτογραφίες του θύματος, του 33χρονου Σέρβου με το βρετανικό διαβατήριο και του 34χρονου Ελληνα μπάρμαν, τους οποίους αναγνώρισε.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.