Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ 18 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Οι 18 άνθρωποι, που οι διασώστες δεν έχουν ακόμη βρει ίχνη τους μετά το σημερινό δυστύχημα τουριστικού λεωφορείου στη νότια Γερμανία,...





Οι 18 άνθρωποι, που οι διασώστες δεν έχουν ακόμη βρει ίχνη τους μετά το σημερινό δυστύχημα τουριστικού λεωφορείου στη νότια Γερμανία, «πιθανόν» έχασαν όλοι τη ζωή τους στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο όχημα, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.





«Αυτή τη στιγμή 30 επιβάτες έχουν τραυματισθεί, ορισμένοι σοβαρά, και έχουν μεταφερθεί στα γύρω νοσοκομεία. Οι άλλοι άνθρωποι πιθανόν έχασαν τη ζωή τους μέσα στο φλεγόμενο τουριστικό λεωφορείο», αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν η αστυνομία και η εισαγγελία της Βαυαρίας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει πως τη στιγμή της σύγκρουσης στο τουριστικό λεωφορείο υπήρχαν 48 επιβαίνοντες.

Στο Βερολίνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως «δυστυχώς πολλοί άνθρωποι -μια ομάδα τουριστών από τη Σαξονία- έχασαν τη ζωή τους σ' αυτό το φλεγόμενο λεωφορείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.