Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΜΕΤΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...!! Η ΧΧV ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥΣ!

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – 2017» από την ΧΧV Tεθωρακισμένη Ταξια...







Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – 2017» από την ΧΧV Tεθωρακισμένη Ταξιαρχία (XXV TΘΤ – «2ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ -ΕΦΕΣΟΣ»), κατά την οποία συνεκπαιδεύθηκαν οι Ανθυπολοχαγοί Τάξης 2016, όλων των Όπλων και του Υγειονομικού, που φοιτούν στα Τμήματα Βασικής Εκπαίδευσης των Σχολών Εφαρμογής, σε τακτικά αντικείμενα και αντικείμενα μάχης.




Πρόθεση του ΓΕΣ είναι η αναβάθμιση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης που διεξάγεται στις Σχολές Εφαρμογής, ώστε υπό ρεαλιστικές συνθήκες να επιτευχθεί, μέσω της συνέργειας, η περαιτέρω κατανόηση, εξοικείωση και πρακτική εξάσκηση στην τακτική χρησιμοποίηση των Όπλων και του Υγειονομικού, σε όλες τις φάσεις του αγώνα.

Με την ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ – 2017» επετεύχθη η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας, η διαμόρφωση κοινού πλαισίου σκέψης και συναντίληψης από τους νέους Ανθυπολοχαγούς, υπό ρεαλιστικές συνθήκες.


















Συνεξετάσθηκαν:

-Εκπαίδευση – επίδειξη στην Περισυλλογή Βαρέως Τεχνικού Υλικού, που εκτελέσθηκε από την ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (ΧΧΙ ΤΘΤ – «Ταξιαρχία Ιππικού – ΠΙΝΔΟΣ»), όπου εφαρμόσθηκαν οι διαδικασίες περισυλλογής βεβλαμένων ή ακινητοποιημένων στο πεδίο της μάχης Αρμάτων Μάχης και Τεθωρακισμένων Οχημάτων.




-Επίδειξη από την ΧΧΙV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (XXIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ» εκτέλεσης βολών, με πραγματικά πυρά, Τακτικού Συγκροτήματος Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων, όπου εξετάσθηκε η ισχύς πυρός, καθώς και η διοίκηση και ο έλεγχος του συνόλου των πυρών του Τακτικού Συγκροτήματος.

Το σύνολο του έμπειρου – μάχιμου προσωπικού του Δ΄ Σώματος Στρατού προετοίμασε τις παραπάνω εκπαιδεύσεις με καινοτομία και επαγγελματική αρτιότητα, συντελώντας στην άριστη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.