Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ «UFO» ΤΟ ΓΟΥΟΡΜΙΟΝΣΤΕΡ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ! -ΒΙΝΤΕΟ -

Ένα ακόμη «ανεξήγητο φαινόμενο» προστέθηκε στη σειρά των γεγονότων γνωστή ως «Warminster Thing» Περίεργα φώτα στον νυχτερινό ουρανό...




Ένα ακόμη «ανεξήγητο φαινόμενο» προστέθηκε στη σειρά των γεγονότων γνωστή ως «Warminster Thing»

Περίεργα φώτα στον νυχτερινό ουρανό, απόκοσμοι θόρυβοι που δεν παραπέμπουν σε γήινες μηχανές, ιστορίες πολλών δεκαετιών, με αμέτρητα συμβάντα... Όλα τα παρπάνω συμβαίνουν στην επονομαζόμενη «πρωτεύουσα των UFO», το Γουόρμιονστερ της Βρετανίας, όπου καταγράφηκε μία ακόμη εμφάνιση φωτεινών σημάτων στον ουρανό, προκαλώντας εκ νέου μεγάλη αναστάτωση στους ντόπιους κατοίκους.





Μία φωτεινή στήλη που σχημάτιζε ένα ημικύκλιο εμφανίστηκε στον ουρανό του Γουόρμινστερ, πίσω από τον λόφο του Κλέι, στο Σόμερσετ. Αμέσως αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια για την παρουσία εξωγήινων στη Γη, ενώ οι βρετανικές αρχές δέχθηκαν εκατοντάδες κλήσεις.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει γνωστή ως «πρωτεύουσα των UFO», καθώς καταγράφονται διάφορα περίεργα σημάδια για τουλάχιστον 40 χρόνια.

Ένας κάτοικος της περιοχής τράβηξε το βίντεο με τη φωτεινή στήλη και το ανέβασε στο διαδίκτυο, προκαλώντας ορυμαγδό αντιδράσεων. Δείτε το βίντεο που προκάλεσε το ξέσπασμα νέων σεναρίων...



Οι αναφορές για την παρουσία ATIA στην περιοχή ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 1965, όταν ένας τρομακτικός ήχος τράνταξε κυριολεκτικά τα σπίτια. Η σειρά των φαινομένων είναι γνωστή ως «Warminster Thing» και αφορά διάφορες περίεργες εμφανίσεις στη διάρκεια των δεκαετιών που πέρασαν.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.