Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΣΙΤΡΙΑΣ; ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΠ;

Την ώρα που ο 38χρονος αγγειοχειρουργός ομολογούσε πια ότι ένα ιατρικό λάθος που έκανε στο χειρουργείο στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Ντ...




Την ώρα που ο 38χρονος αγγειοχειρουργός ομολογούσε πια ότι ένα ιατρικό λάθος που έκανε στο χειρουργείο στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Ντιάνα Τσαμτσίδη, το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «ορισμένες παρατυπίες» που διαπιστώθηκαν από την πλευρά του! Στην υπόθεση, ωστόσο, φέρεται ότι εμπλέκεται και δεύτερος -άγνωστος ακόμη- γιατρός!





Το πόρισμα εκδόθηκε χθες, μετά τις καταθέσεις που κλήθηκαν να δώσουν σχεδόν όλοι όσοι είχαν βάρδια στο τμήμα το βράδυ της μοιραίας εφημερίας. Ενώ τόσες μέρες ο γιατρός υποστήριζε ότι η γυναίκα δεν είχε πάει στο προγραμματισμένο χειρουργείο, στο πόρισμα αναφέρεται ξεκάθαρα πως είχε ζητήσει άδεια από τον υπεύθυνό του να φέρει μια ασθενή για επαναληπτική θεραπεία ευρυαγγειών!

Μάλιστα, ο υπεύθυνός του τόνισε την υποχρέωση καταγραφής της ασθενούς στο μητρώο των αγγειοχειρουργικών ασθενών και του επισήμανε ότι δεν πρέπει να τελέσει μόνος του την επέμβαση, αλλά να είναι παρών ο εφημερεύων ειδικός ή ο ειδικευόμενος.

Στην κατάθεσή της μια νοσηλεύτρια των ΤΕΠ της Ουρολογικής ανέφερε ότι στις 4.45' το απόγευμα ο αγγειοχειρουργός τής ζήτησε το κλειδί του ιατρείου αλλαγών και δύο σετ ορών για να κάνει μια μικροεπέμβαση και μια έκχυση. Oταν πήγε στο ιατρείο, διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν ένας γιατρός που κρατούσε μια λαβίδα και έκανε κάτι στο γαστροκνήμιο της ασθενούς, η οποία ήταν μπρούμυτα στο χειρουργικό τραπέζι! Δεν αναγνώρισε ποιος ήταν, ωστόσο όρθιος στην απέναντι πλευρά ήταν ο 38χρονος αγγειοχειρουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.