Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TOYΡKOI ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ» ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!!!

Επένδυση στην Ελλάδα θα κάνουν οι Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ με τα 8 εκ. λίρες που κέρδισαν υποδυόμενοι ρόλους σ...











Επένδυση στην Ελλάδα θα κάνουν οι Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ με τα 8 εκ. λίρες που κέρδισαν υποδυόμενοι ρόλους στο σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ όπου αγωνιζόταν ενάντια στον ελληνικό κατοχικό στρατό.





Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της ο Χαλίτ Εργκέντς επιχειρούν να αγοράσουν βίλα στο ελληνικό νησί Χίος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Τσεσμέ. Αναφέρεται πως το ζευγάρι θα επενδύσει σε ακίνητο στην Ελλάδα τα χρήματα που κέρδισε σε αυτή την σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε και το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ ¨Πατρίδα μου είσαι εσύ¨ στο οποίο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο σύζυγος της ο Χαλίτ Εργκέντς.

Ο Χαλίτ Εργκέντς σε κάθε επεισόδιο κέρδιζε 140 χιλιάδες λίρες και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ 80 χιλιάδες λίρες. Το ζευγάρι με τα περί 8 εκ. λίρες που κέρδισε στην σεζόν, ασχολείται τώρα με την αξιοποίηση τους.


ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο 47 ετών Χαλίτ Εργκέντς που το 2013 αγόρασε μια περιοχή και προτίθεται να κτίσει τουριστικές εγκαταστάσεις στα Γιάννενα, αυτή την φορά μαζί με την σύζυγο του, αναφέρεται πως έβαλαν στο μάτι την Χίο.




http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.