Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟ SURVIVOR ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ;;; ΤΑ «ΘΕΡΙΑ» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;;;

Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται από το δήθεν παιχνίδι επιβίωσης «Survivor»… Τα Ελληνικά Στρατά καθημερινά δίνουν ένα άλλο αγώνα ...





Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται από το δήθεν παιχνίδι επιβίωσης «Survivor»… Τα Ελληνικά Στρατά καθημερινά δίνουν ένα άλλο αγώνα από το πρωί ίσαμε το βράδυ , για να κρατήσουν στις Ακτές του Πλαταμώνα ασφαλείς και χωρίς να κινδυνέψει κανείς λουόμενος !




Δεν είναι Κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων ,ούτε δ είναι όμως και απλοί καθημερινοί άνθρωποι ,όλη την ημέρα απο 09:00 απο τρεις υπερυψωμένους πύργους Επιτηρούν ελέγχουν και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να πέσουν στο νερό με τρία διαφορετικά πλωτά μέσα και από τρεις διόδους!

Είναι οι Άγγελοι Φύλακες των Ακτών της Θάλασσας και των Ανθρώπων που κατακλύζουν καθημερινά τις Ακτές του Πλαταμώνα και τα Στελέχη του Στρατού μας μαζί με τους κληρωτούς Θητείας είναι πάντα εκεί παρέχοντας ακόμη και Ιατρικές Υπηρεσίες !

Ζούμε για την Αποστολή μας και αγαπάμε τη δουλειά μας μας λέει απλά και κοφτά ο Επικεφαλής των Ναυαγαστών του ΚΑΑΥ της 1ηΣ Στρατιάς χωρίς περιττές κουβέντες …Όσο για το Στρατό εμείς γεννηθήκαμε για να υπηρετούμε την Πατρίδα!... ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.