Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SAS: Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ London Bridge

Η ελίτ Μονάδα των Αγγλικών Ειδικών Δυνάμεων SAS ήταν στο σημείο τη τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, χθες βράδυ. Συγκεκριμένα 70 άν...





Η ελίτ Μονάδα των Αγγλικών Ειδικών Δυνάμεων SAS ήταν στο σημείο τη τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, χθες βράδυ. Συγκεκριμένα 70 άντρες των Ειδικών Δυνάμεων στάλθηκαν μετα απο εντολή του Υπουργού Εσωτερικών.




Σε επτά νεκρούς και σαράντα οκτώ τραυματίες ανέρχεται πλέον ο θλιβερός απολογισμός τέσσερις ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές κι ενώ ακόμη δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές από την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, στο Μάντσεστερ.

Η ομάδα «Blue Thunder» - μια ελίτ μονάδα ειδικών δυνάμεων, ειδοποιήθηκε για να συμμετάσχει στο κυνήγι των τρομοκρατών.






Εδω και χρόνια στρατιώτες της SAS διεξάγουν ασκήσεις με το σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης - τα σενάρια συμπεριλαμβάνουν την εξουδετέρωση μοναχικών λύκων αλλά και ομάδων τζιχαντιστών αναφέρει η Daily Mail.

Οι στρατιώτες της μονάδας Blue Thunder - που φέρει την συγκεκριμένη ονομάσία απο το ελικόπτερο που δεν φέρει σήμανση - ειχαν υποστήριξη απο ενα ελικόπτερο Apache gunship, το οποίο χρησιμοποιούσε ισχυρές κάμερες για την αναμετάδωση ζωντανής εικόνας σε ειδικές δυνάμεις που ήταν στο έδαφος.





 
Η τρομοκρατική επίθεση, σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. ώρα Αγγλίας), στην "καρδιά" της αγγλικής πρωτεύουσας. Οι δράστες έριξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου προτού επιτεθούν με μαχαίρια εναντίον περαστικών σσε μια από τις πλέον πολυσύχναστες γειτονιές του Λονδίνου, το Μπόροου Μάρκετ.


onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.