Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ S-400...!! ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΛΤΑΛΕΜΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ!

ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΣΛΑΒΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ S-400... Τ...






ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΣΛΑΒΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ S-400... ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;;; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;





Με έκτακτες ειδήσεις τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις τελικά υπογράφτηκε η οριστική συμφωνία πώλησης από την Ρωσία στην Τουρκία των πυραύλων S-400, που έχει ζητήσει η Άγκυρα εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρεται, οι τελευταίες λεπτομερές έχουν διευθετηθεί και επίκειται η παράδοση των πυραύλων στην Τουρκία, ενώ όπως αναφέρεται για κάθε πύραυλο η Μόσχα θα πάρει από τους Τούρκους το πόσο των 500 εκατομμυρίων δολαρίων.



Αντιλαμβάνεστε πως αυτή η εξέλιξη αν επαληθευτεί, τελικά το πόσο δραματικά θα ανατραπεί η ισορροπία των δυνάμεων με την Τουρκία και τι ολέθριες συνέπειες θα έχει στα εθνικά μας συμφέροντα.

Πηγή:nikosxeiladakis

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.