Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ NOOR-1!..

Μία καταγγελία που εφόσον ευσταθεί θα κάνει πάταγο και δίνει νέα συνέχεια στο επιχειρηματικοπολιτικό θρίλερ της υπόθεσης του Noor1...








Μία καταγγελία που εφόσον ευσταθεί θα κάνει πάταγο και δίνει νέα συνέχεια στο επιχειρηματικοπολιτικό θρίλερ της υπόθεσης του Noor1 κάνει ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.




Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο ευθέως για εμπλοκή υπουργού της ΝΔ ο οποίος όπως καταγγέλλει «πίεσε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να αλλάξει τις καταθέσεις του».

«Και τώρα η σφαλιάρα για να τελειώνουμε. Ποιος είναι ο υπουργός της Ν.Δ. που πίεσε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για να αλλάξει τις καταθέσεις του;» έγραψε ο δημοσιογράφος στο twitter.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μάλιστα συνεχίζει με ένα ακόμη πιο αιχμηρό tweet: «Το κακό νεοδημοκρατες, όψιμοι υπερασπιστές του Μαρινάκη δεν είναι ότι μπλέξατε με τον Καμμένο, αλλά ότι μπλέξατε μαζί μου».

Στη συνέχεια μάλιστα, χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα ή να προσδιορίζει σε ποιον αναφέρεται, ο δημοσιογράφος σχολίασε ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το ναρκοπλοίο «Απίστευτο; Ο δημοσιογράφος να αναζητά τους υπαίτιους για τη μεταφορά 3 τόνων ηρωίνης, και οι Γεωργιάδηδες να τον εμποδίζουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.