Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΟ NISSAN MICRA

Ένα λευκό αυτοκίνητο Nissan Micra έγινε η αιτία να σημάνει νέος συναγερμός στο Μάντσεστερ. Αυτή τη φορά όχι γιατί θεωρήθηκε ύποπτο αλ...





Ένα λευκό αυτοκίνητο Nissan Micra έγινε η αιτία να σημάνει νέος συναγερμός στο Μάντσεστερ. Αυτή τη φορά όχι γιατί θεωρήθηκε ύποπτο αλλά γιατί ίσως να πρόκειται για στοιχείο κλειδί στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena με τους 22 νεκρούς.
Η αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση περιοχής στο κέντρο του Μάντσεστερ το μεσημέρι της Παρασκευής (02.06.2017) μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου που θεωρείται «σημαντικό» για την έρευνα. Αφού εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, η αστυνομία εκκένωσε τα γειτονικά κτίρια και συνέστησε στον κόσμο να παραμείνει μακριά.





«Μας ενδιαφέρει πολύ ό,τι μπορεί να πει ο κόσμος για τις κινήσεις αυτού του αυτοκινήτου, και ποιος ήταν μέσα σε αυτό τους τελευταίους μήνες», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Ρας Τζάκσον, επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής μονάδας της βορειοδυτικής Βρετανίας.

"Είδατε τον Σαλμάν Αμπέντι;"
Η εξέλιξη έρχεται λίγες ώρες αφού η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του 22χρονου καμικάζι Σαλμάν Αμπέντι, να κάνει… βόλτες με τη μυστηριώδη μπλε βαλίτσα του, λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες πριν από την επίθεση.

Στις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μάντσεστερ, φαίνεται ο 22χρονος τρομοκράτης να περπατά στους δρόμους του Rusholme. Δεν είναι σαφές πότε έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή ανάμεσα στις 18 και τις 22 Μαΐου, αφού ο Αμπέντι έλειπε από τη Βρετανία από τις 15 Απριλίου έως τις 18 Μαΐου όταν και επέστρεψε.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες φωτογραφίες με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος που να της δώσει την παραμικρή πληροφορία για τις κινήσεις του δράστη της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης λίγα λεπτά αφού είχε τελειώσει η συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Ο καμικάζι που σκόρπισε το θάνατο στο Μάντσεστερ φορά τζιν, μπουφάν και σε άλλες φωτογραφίες σέρνει τη μπλε βαλίτσα μυστήριο και σε άλλες έχει το μπουφάν του στα χέρια. Στην πλάτη του έχει και ένα σακίδιο πλάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.