Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ GAY ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ»... «Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΛΩΛΗΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ Ή GAY ΠΟΥ ΤΥΟΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΟΔΕΞΙΑΣ»;

Φαρσοκωμωδία στην Περήφανη Παρέλαση των Αθηνών!!!! Τραγικά πράγματα, gay κι υπέρμαχοι εναντίον υπέρμαχων και gay ενστόλων με πολιτι...







Φαρσοκωμωδία στην Περήφανη Παρέλαση των Αθηνών!!!! Τραγικά πράγματα, gay κι υπέρμαχοι εναντίον υπέρμαχων και gay ενστόλων με πολιτική περιβολή να τους αποκαλούν φασίστες αυτούς που στα μπλουζάκια γράφανε με μεγάλα γράμματα "ΑΣΤΥΝΌΜΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ".




Ευτυχώς λένε ήταν ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Καρανίκας στην Περήφανη Παρέλαση και απέδειξε γιατί είναι άξιος ο μισθός του.
Για να μην λέτε ότι δεν σας τα λέγαμε, οχι για να κράξουμε, αλλά για να σας προστατεύσουμε μην σας κράξουν.

Φυσικά ο αγαπητός Λώλης θα συλλάβει κανέναν υπέρμαχο ή gay που τους φώναζαν φασίστες ή οι συλλήψεις είναι παράσημο της ακροδεξιάς;
Ή ήταν πάλι τίποτα εγκάθετοι που θέλουν να τορπιλίσουν την ενότητα των ΛΟΑΔ;;;

Δεν έχετε καταλάβει ότι πλέον το θέμα είναι ταξικό κι ότι ποτέ δεν θα σε αποδεχτεί αυτός που σε απορρίπτει όσο κι αν θες να τον εναγκαλιστείς.
Γιατί είτε αστυνομικός straight είτε gay θα είσαι πάντα αστυνομικός. Αυτός που συλλαμβάνει τους παράνομους, που σχηματίζει τη δικογραφία και τον οδηγεί στη φυλακή.

Για αυτό ξυπνήστε από το ροζ σύννεφο και επανέλθετε στην πραγματικότητα. Η κοινωνία σε απόλυτη κρίση έχει ανάγκη όλους μας χωρίς πινακίδες, χαρακτηρισμούς και ταμπέλες.

Εν κατακλείδι:
Ελλάδα σε κρίση
10.06.2017
Μιχάλης Αβέλλας
Αστυνομικός

http://olympuslight.blogspot.gr
_

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.