Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Τρίτη, Ιουνίου 13, 2017

EINAI ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…Επανειλημμένως έχει επισημάνει ο «Στόχος» κάτι με το οποίο ουδείς ασχολείται: Πώς είναι δυνατόν στην Ελλάδα η πάσης φύσεως Αριστερά να υπερβαίνει το 55%, όταν στην Τουρκία είναι κάτω από το 3% και στο Ισραήλ είναι εντελώς ανύπαρκτη; Και γιατί οι Έλληνες Αριστεροί δεν διαμαρτύρονται για τις διώξεις των Αριστερών στο Ισραήλ και στην Τουρκία;
Πρίν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Ισραηλινός ακτιβιστής Ούρι Γκόρντον, μέλος της ισραηλινής συλλογικότητας «Αναρχικοί Ενάντια στο Τείχος», ο οποίος είναι και λέκτορας πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ. Μεταξύ άλλων, ο Ούρι αποκάλυψε ότι στο Ισραήλ είναι τόσο απαξιωμένη η έννοια του Αριστερού, που θεωρείται ΥΒΡΙΣ να δηλώνεις οπαδός της Αριστεράς!..

Μεταφέρουμε επί λέξει τα λόγια του…

ΟΥΡΙ ΓΚΟΡΝΤΟΝ (Ισραηλινός καθηγητής): «Σήμερα στο Ισραήλ, ακόμα και μια μετριοπαθής στάση ενάντια στην κατοχή είναι αρκετή για να σε χαρακτηρίσουν εθνοπροδότη. Οι υπουργοί της κυβέρνησης Νετανιάου υποκινούν τακτικά το μίσος ενάντια στους Παλαιστίνιους, τις ειρηνιστικές ομάδες και τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υποδαυλίζουν την υπαρξιακή απειλή στο ισραηλινό κοινό. Η ΛΕΞΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΥΒΡΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ και τα βασικά κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν αυτή την ταμπέλα. Σ’ αυτήν την τοξική ατμόσφαιρα είναι απολύτως φυσιολογικό για όποιον αναγνωρίζει το ανθρώπινο ζήτημα των Παλαιστινίων να δέχεται απειλές για τη ζωή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης»!..

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ!..


Το ακούτε Έλληνες «ανθρωπιστές»; Όποιος ενδιαφερθεί για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων (που είναι και νόμιμοι Ισραηλινοί πολίτες!) στο Ισραήλ, δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων μίσους από το Διαδίκτυο και η Ισραηλινή Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει για να συλλάβει τους… ρατσιστές Εβραίους!.. . Την ίδια στιγμή, εσείς εδώ στην Ελλάδα ασχολείστε καθημερινά με τα δικαιώματα των εισβολέων λαθροπροσφύγων κι άμα τολμήσουμε να σας πούμε κουβέντα, τα ελληνικά ΜΜΕ μας χαρακτηρίζουν αμέσως φασίστες και ναζιστές!..
Και συνεχίζει ο ΟΥΡΙ ΓΚΟΡΝΤΟΝ: «Πιθανότατα βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα γενιά του απαρτχάιντ, εάν όχι και χειρότερα. Εμείς οι αριστεροί στο Ισραήλ κάνουμε μια μάχη οπισθοφυλακής ενάντια σε ένα σύστημα απαρτχάιντ το οποίο συνεχίζει να ενισχύεται. Στο πλαίσιο της τοξικής ατμόσφαιρας, δεν είναι σπάνιο σήμερα οι Ισραηλινοί να αναφέρονται στα ναζιστικά εγκλήματα όχι μόνο ως άλλοθι, αλλά ως ένα μοντέλο μίμησης προς τους Παλαιστίνιους. Ξέρω ότι είναι φρικτό να το λέω αυτό, αλλά είναι αλήθεια. Πρόσφατα αρχίσαμε να βλέπουμε ομάδες της ισραηλινής Ακροδεξιάς να σχετίζονται ανοιχτά με φασίστες στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Γερμανία και στη Γαλλία. Αυτές οι ανίερες συμμαχίες ωθούν πολλούς νέους Αμερικανοεβραίους στην Αριστερά και τους κάνουν να θέτουν υπό αμφισβήτηση τη σιωνιστική κατήχησή τους, κάτι που θα έχει θετική επίδραση μακροπρόθεσμα. »

ΣΧΟΛΙΟ «ΣΤΟΧΟΥ»: Αν εμείς λέγαμε πως το Ισραήλ είναι ρατσιστικό κράτος και έχει καθεστώς απαρτχάΪντ ενάντια στους Παλαιστίνιους κατοίκους του, θα κατηγορούμασταν ως αντισημίτες. Τώρα που το λέει ένας διακεκριμένος Ισραηλινός καθηγητής στην «Εφ.Συν.» ουδείς ασχολείται για να μη μάθει όλος ο κόσμος αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια: Μόνο στους Εβραίους επιτρέπεται να είναι ρατσιστές και να ασκούν βία στους εχθρούς τους. Εμείς οι υπόλοιποι οι «γκόϊμ» οφείλουμε να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο σε αυτούς που μάς χαστουκίζουν, μάς ληστεύουν και μάς σκοτώνουν…

Εφημερίδα "Στόχος"
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου